2777
2789
عنوان

امپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ چند وقته اقدامی؟باید وزن کم کنیم؟ من ۲۶ سالمه تو خانوادمونم نداشتیم تنبلی ولی من بدنم سرد ...

من ۲۵ سالمه منم مث تو بدنم سرد بی تحرک باشگا میرفتم ک کم کنم ک اقدام کردم حالا فعلا موندم،هردکتریم میرم میگ باید کم کنی

ینی اونایی ک وزنشون بالاس بچه نمیارن........

من ۲۵ سالمه منم مث تو بدنم سرد بی تحرک باشگا میرفتم ک کم کنم ک اقدام کردم حالا فعلا موندم،هردکتریم م ...

سنی نداری هنوز نگران نباش عزیزم یکی از دوستام تنبلی شدید داشت  بعد از ۳ سال اقدام با کلی دارو و درمان لاپاراسکوپی کرد چون لوله هاشم بسته بود الان ۴ ماهه بارداره...نمیدونم اگه جواب سونوم قطعی تنبلی باشه دارو بخورم یا دارو گیاهی

سنی نداری هنوز نگران نباش عزیزم یکی از دوستام تنبلی شدید داشت  بعد از ۳ سال اقدام با کلی دارو و ...

من روزی ۳تا متفورمین۵۰۰خوردم

پریود ک میشد از روز۳ پریودیم تا۳ روز بعدش دوتا کلومیفن خوردم

قطعشون ک کردم دیگ پریود نشدم

تا دکترمو عوض کردم هم خودم رفتم هم شوهرم بهمون امپول داد این ماه اقدام کردیم ببینم خدا چی میخاد نمیدونم

من روزی ۳تا متفورمین۵۰۰خوردم پریود ک میشد از روز۳ پریودیم تا۳ روز بعدش دوتا کلومیفن خوردم قطعشون ک ...

پریودات نامنظم بود؟من منظم بودم از وقتی اقدام کردم ۴ روز عقب میندازم.انشالله همین ماه دامنت سبز بشه و دلت شاد.نتجیشو همینجا بهمون بگو

پریودات نامنظم بود؟من منظم بودم از وقتی اقدام کردم ۴ روز عقب میندازم.انشالله همین ماه دامنت سبز بشه ...

اره نامنظم بودم کلن

توکل بخدا

تو زندگیم خیلی عذاب کشیدم خیلی طاقت اینو دیگ ندارم