2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 215 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو از اول تاپیک بخون چ حرفا نزدن بهم ب خاطر اونا

من زنایی دیدم سرپرست خونواده شونن همسراشون فوت شده اصالتو پس باید بگم این خانما دارن 

خانمه حبوبات پاک میکنه کیلویی ۳هزارتومن دوتابچه هم داره 

جدیداسبزی پاک میکنن بچه هم دارن 

اینا اگه شرافت نداشتن واصالت نداشتن میرفتن تن فروشی میکردن پول زیادمیگرفتن لقمه حروم میبردن سرزندگیشون

وقتی شرایطشونومتوجه شدم به فامیل همه سپردم اینجوری واسه این خانم هم اشتغال زایی میشه چه اشکالی داره مثلا چنددست سبزی هورشتی میگیریم بجای اینکه خودمون پا کنیم بدیم این خانما

یکی ازهمین خانوما بایه تنورکوچیک نون میپزه دخترش تویکی ازبهترین دانشگاه ها یه رشته تاپ قبول شد ببین لقمه حلال چقدموثره 

. 🌻🌻💚
برو از اول تاپیک بخون چ حرفا نزدن بهم ب خاطر اونا

خوندم عزیزم

ملت خیلی روغن فکر شدن الان بخای حرف از اصالت شرف خدا  دین حجاب اسلام انسانیت عدالت بزنی میان رندت میکنن 

چرا چون هرچیزی که حول محور اینا باشه تو یه آدم امل وبخشید عقب مونده و باعث وبانیه بدبختی‌ها و قاتل های زنجیره ای هستی

اگر کمی فقط کمی از دین قشنگمون رو می‌شناختیم مخالفه تمام این کثیفیاس

وگفته هرجایی نیاز به امر ب معروف بود حتما اینکارو کنین 

وشما کار خوبه رو کردی حالا شاید یجا لحنت تند بود ولی چیزی از ارزشش کم نکرد حالا بزار یسریا بیان بگن هر ز گی شغله و کارت بهداشت و مجوز داره

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
من زنایی دیدم سرپرست خونواده شونن همسراشون فوت شده اصالتو پس باید بگم این خانما دارن  خانمه حب ...

اخ حرف آخرت لقمه ی حلال💖💖

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
ببین تا وقتی که هیچ مردی نره به اون سمت همچین افرادیم وجود نخواند داشت

عزیزم مردا پیغمبر نیستن همینجور ک من زن نیستم فدات شم .ما زنا بیشتریامون خدای غیبتیم غیبت گناهه اما ما ک معصوم نیستیم باید زمینه ی غیبت جمع بشه

واقعیه 

اقای سعید حنایی 

مستندشو برو ببین خانوادشم افتخاد میکنن و ازش ناراحت نیستن همه تعریفشو میکنن 

منم موافقم ایدزو زیاد میکنن چقدر زنای بی گناه دچار بیماری میشن 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن