2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 215 پست

نمیگم کارش درست بود

از طرفی اونا هم آدمن ۹۹ درصدشون بخاطر شرایط زندگیشون مجبورن وگرنه کی دوس نداره تو خونه بشینه و خانمی کنه ؟؟؟؟

خدا که قاضیه ب بنده هاش وقت میده زمان میده میبخشه  زرتی نمیندازشون تو اتیش جهنم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
خوندم عزیزم ملت خیلی روغن فکر شدن الان بخای حرف از اصالت شرف خدا  دین حجاب اسلام انسانیت عدالت ...

این حجم ازتفکربرای من اصلا قابل هضم نیست جامعه ماهرچقدم بروز بشه جهان اولی بشه اصلا 

واقعا باید به هر ز گی یه عده کارت سلامت بدن براشون اینوبه عنوان یه شغل باب کنن این کجاش بروز بودن 

توجامعه های دیگه اینکارومیکنن به ماچه خیرسرمون کشورمون اسلامیه ولی خداشاهده مطمعنم توخیلی ازجوامع دیگه اینکاروجرم میدونن ادم متعهد وبااصالت هیچوقت دنبال خیانت وتن فروشی نمیره

. 🌻🌻💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تا وقتی که هیچ مردی نره به اون سمت همچین افرادیم وجود نخواند داشت

اصلا شما بگو مرد بنده شهوته 

گول بخوره بره سمت این زنا که هرشب با یکین و کلی بیماری ممکنه داشته باشن و درواقع تقصیر اون زناس ک هردفعه با یکنفر همینطوری بیماری انتقال میدن 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
عزیزم مردا پیغمبر نیستن همینجور ک من زن نیستم فدات شم .ما زنا بیشتریامون خدای غیبتیم غیبت گناهه اما ...

با این جمله مردا پیغمبر نیست همه چیو بهم میریزید با این حرفتون انگار بهشون اجازه هوس رانی و خیانتو میدین 

هر کسی که ازدواج کنه و تعهد داشته باشه و بره دنبال کثافت کاری لیاقت نداره بهش بگی انسان

میگم قشنگه فیلمش ک دانلودش کنم ؟؟؟)

نه اصلا نبین روانت بهم میریزه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
چرا سوخت اگه یکی از اونا جلو راه همسر خودتونم خدانکرده بیاد بازم دلت میسوزه؟

این چ طرز فکری گلم 

همسر اگه ادم باشه صدتا ازینهام سر راهشون قرار بگیره نباید توجه کنه !اون شوهری ک عاشقانه همسرشو‌میپرسته و دوستش داره کسی ب چشمش نمیاد!اما اونی ک متعهد نباشه چ اینها بیان سر راهش چ نیان خودش دنبال همچین کاری میره!

مثل اینکه ادم بمونه تو ی اطاق دربسته و بیرون نره تا بگناه نیفته!اتفاقا باد تو معرضش قراربگیری ولی انجام ندی !!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

چقدر دلم واسه اون زن سوخت که پشت موتور نشسته بود گفت دیدم یهو چند نفر اومدن تو اتاق  گریه میکرد 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

کار اون اقا که اصلا درست نبود هیچ انسانی حق نداره به هیچ دلیلی جون یک انسان دیگرو بگیره

درسته زنهایه زیادی هستند که فراموش میکنن چه جواهری هستند و تن نحیفشون رو در اختیار مردایه هوس باز میزارن

اما تویه قضییه رابطه جنسی زن و مرد کاملا به اندازه هم مقصرن

مردی که زن داره چرا باید بره سراغ خانومایه تن فروش خب

اون خانوما خیلی وقته از دست رفتن و قاطی اشغالا شدن چون ارزش خودشون رو نمیدونن کاری نمیشه واسشون کرد

بادوم هستم💛

من فیلمو با دقت دیدم و متوجه شدم تمام کسانی که کشت نیاز به پولش داشتن و حتی یکی شون برای قاتل گریه کرد و توضیح داد که چطور زوری اینکارو داره انجام میده ....

اگر میخواست جامعه پاک شه باید اون مردهایی که اینا رو می بردن می آوردن تعقیب میکرد و میکشت 

چون این خانوما برای پول این فساد رو میکردن ولی اون آقایون برای چه چیزی این فساد رو میکردن ؟؟؟؟....

ولی خب همیشه کشتن خانوما راحتتره:))))

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
اصلا شما بگو مرد بنده شهوته  گول بخوره بره سمت این زنا که هرشب با یکین و کلی بیماری ممکنه داشت ...

با بیماری و اون خانوما کاری ندارم ولی فمیدین که مرد خودش مقصره که میره سمت این کارا و اگه بیماریم بگیره حقشه