2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

2445 بازدید | 215 پست

ب نظرتون کار اون آقا درست بود زنای خرابو میگشت...ب نظر من از لحاظ گناهش ک خیلی بد بود .اما دل منم خنک میشد.چقدر زندگیارو گند میزنن توش اینا

چند وقت پیش یک کلیپی بود خانوهه ازین زنای خراب بود .از خودش فیلم گرفته بود می‌گفت جامعه باید شغل ببخشین ج ن د گیو بپذیرند و ب رسمیت بشناسه مثل دبیری پرستاری...حالم بد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

درست نبود...پایان دادن به زندگی و مجازات کردن کار خداست.‌...ما در مقام خدایی نیستیم...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ن اصلا کار درستی نکرده نمیشه همه بشن قاضی و حکم صادر کنن اون ها هم آدم بودن و حق زندگی دلم براشون سو ...

چرا سوخت اگه یکی از اونا جلو راه همسر خودتونم خدانکرده بیاد بازم دلت میسوزه؟