2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 215 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا یه میزگرد بود شبکه افق که میگفت اینا باید سازمان دهی بشن کارت بهداشت بهشون داده بشه چه بخوایم چه نخوایم همچین افرادی وجود دارن وکاریشون نمیشه کرد چه کسی که نیاز داره چه کسی که نداره فقط باید بهشون بهداشت اموزش داده بشه ایدز وهپاتیتواینا 

اگر برای نیازمندا شغل ایجاد کنن کل مشکل حل میشه اون دیگرانم خدا کمک کنه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
متاسفممممم برات واقعا  عقل دارید یا نه؟ این زنا که دستو پای‌ مردارو نبستن بیان اونکارو کنن&nb ...

من بی عقل شما ک عقل داری درست صحبت کن من مردا نمی‌برم بالا مردارو اونایی میبرن بالا ک مثل الان تو گنده میگن بعد شوهراشون ک خیانت می‌کنند میبخشنشون.اونجا مردامیرن بالا

من نمیدونم چرا همش زنای خراب مجازات میشن خوب یه بار مردای خراب مجازات بشن 

زناشون مجازاتشون کن .همین زنای اینجا همشون تاپیک خیانت میزنن همه هم بهشون میگن ببخشینشون ب خاطر بچه اونم میبخشه

من قبول ندارم این کارو

چرا مردای خراب رو نرفت بکشه ؟

این همه آمار تجاوز بالاست تازه خیلیا سکوت میکنن نمیرن شکایت کنن

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
😘💄☕

آخه هی تو امضا میگن یه صلوات بام میفرستی،انگار بجای سایت اومدی سفره صلوات 

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟

معلومه که کارش اشتباه بوده

اونا هم انسان بودن و حق زندگی داشتن ، عنکبوت بزرگترین حق شون رو ازشون گرفت.

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
زناشون مجازاتشون کن .همین زنای اینجا همشون تاپیک خیانت میزنن همه هم بهشون میگن ببخشینشون ب خاطر بچه ...

متاسفانه درسته ☹️☹️

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

درسته کار اون زنام بده ولی من دلم‌به حالشون خیلی سوخت اقائه میخواست شهرشو پاک کنه باید میرفت آ.ل.ت اون مردایی که دنبال این زنا هستن رو میبرید مینداخت گردنشون حساب کار دست بقیشونم میومد

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
چرا سوخت اگه یکی از اونا جلو راه همسر خودتونم خدانکرده بیاد بازم دلت میسوزه؟

خب طرف میره روی گلوی خانومه می ایسته و تا خفه بشه بعدشم شوهر من و یا هر مردی دیگه باید ذات داشته باشه که خدا رو شکررر شوهر من اصلا اهل این حرف ها نیست ولی در کل نباید میکشت اونا رو 

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره،😍💕

چه هم عقیده اید شما و اون قاتل

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"