2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 215 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما ته دلمون هم نميگيم خب بميرن! دلمون هم از كشته شدنشون خنك نميشه و خيلي هم دلمون ميسوزه. يه ...

👌👌👌

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
اونا فقیر بودن همه این خانوما ک فقیر نیستن

اونا نمیومدن سرراه کسی دقت کن توی فیلم هم یارو میرفت دنبالشون ببینه کجاهان بعد گولشون میزد.هرادمی اختیار داره اختیار شوهرای بقیه دست اونا نیس اتفاقاااا تقصیر مرداس چون اگه تقاضا نباشه عرضه معنایی نداره

والا ما ته دلمون هم نميگيم خب بميرن! دلمون هم از كشته شدنشون خنك نميشه و خيلي هم دلمون ميسوزه. يه ...

سرکارم یک دختره بود مجرد سن پایین دوست پسرش در حال طلاق یعنی هنوز نگرفته بود می‌گفت وقتی میرم پیشش نمیتونم خودمو نگه دارم ببخشین از پشت ر ا ب طه دارم پولدارم بود همه از سر نیاز نیست

معلومه که کارش اشتباه بوده اونا هم انسان بودن و حق زندگی داشتن ، عنکبوت بزرگترین حق شون رو ازشون گر ...

به نظرت اين زندگي يانكبت  خيلي بي ارزش مرگ براي ابنها بهتر اززندگي  نظرم گفتم   بعد به جاي اينكه اين كار كنن هزار تا كار هست  كلفتي كني بهتر از اين كار نكبت 

عزیزم منم برات فرستادم،هر چی دلت خواست برات پیش بیاد 😘🌹💙

مرسی دورت بگردم🥺🥀 حاجت رواشی قشنگم❤😍

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..