ب نظرتون کار اون آقا درست بود زنای خرابو میگشت...ب نظر من از لحاظ گناهش ک خیلی بد بود .اما دل منم خنک میشد.چقدر زندگیارو گند میزنن توش اینا
چند وقت پیش یک کلیپی بود خانوهه ازین زنای خراب بود .از خودش فیلم گرفته بود میگفت جامعه باید شغل ببخشین ج ن د گیو بپذیرند و ب رسمیت بشناسه مثل دبیری پرستاری...حالم بد شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببين شما چرا همش در مورد زن ها و دختر هاي ناجور حرف ميزني چرا در مورد اون مرد هرزه اي كه طلاق نگرفت ...
بخدا دختره اویزونش بود جلو خودم گریه میکرد میگفت عاشق پسرم میگفت اون معذبه مذهبیه اما از گناه اون پسر کم نمیشه شما از لحاظ مالی گفتی منم از لحاظ مالی اونو مثال زدم خب
فکر میکنی الان مردا مثلا به خاطر کارت سلامت نمیرن یمتشون؟نه عزیزم کارت سلامت داشته باشن دقیقا به نفع زنهای جامعس مردی که شوهرش خائنه میره با کسی که ایدز داره بعد میاد تو خونش زنشم از همه جا بی خبر و بی گناه ایدز میگیره چرا انقد سطح فکرتون پایینه اخه
فکر میکنی الان مردا مثلا به خاطر کارت سلامت نمیرن یمتشون؟نه عزیزم کارت سلامت داشته باشن دقیقا به نفع ...
درست صحبت کن .چرا اینقدر وقیح حرف میزنی سطح فکرت پایینه یعنی چی .شما گیوه پات میکنین یا کفش معلومه کفش چون رایگه و مرسوم .مرد سالم نمیره دنبال این زنا اما وقتی ب عنوان یک شغل کارت سلامت داشته باشند خب میگه شغله عادی میشه برااونم.سطح خودت از همه نظر پایین تره بنظرم