2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 215 پست
چرا سوخت اگه یکی از اونا جلو راه همسر خودتونم خدانکرده بیاد بازم دلت میسوزه؟

اونا که تکلیفشون مشخصه چکارن ولی شوهرای ما مرد باشن سمت این کارا نرن.اون زنا به نظرم 20درصد مقصرن 80درصد بقیه ش تقصیر مردای خرابه...

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دلت خنک شد؟  چطور میتونی از کشته شدن یه آدم دلت خنک بشه؟  مردی که کرمو باشه راهشو ...

امثال همینن قاتل بزرگ میکنن تحویل جامعه میدن دیگ

اتفاقا تو همه جا س ک س ورکر خودش ی شغله

پذیرفته شدس

اونام همشون طفلکیا بدبخت و بی پول بودن

هرکیو تو قبر خودش میذارن نمیشه قضاوت کرد

کسی حق نداره بره بکشه اونارو😐

نگرانن شوهراشونو کسی نبره

یکی نی بگه ذات شوهراتون کثیفه  برید شوهراتونو درست کنید

ن ک دعا کنید اینارو یکی بکشه

ذات  کثیف راهشو پیدا میکنه

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
اونا که تکلیفشون مشخصه چکارن ولی شوهرای ما مرد باشن سمت این کارا نرن.اون زنا به نظرم 20درصد مقصرن 80 ...

براکه مقصرن همه تو نی نی سایت شوهرای خائنشونو با مشاوره ی آدمای اینجا میبخشن اوووف

امثال همینن قاتل بزرگ میکنن تحویل جامعه میدن دیگ اتفاقا تو همه جا س ک س ورکر خودش ی شغله پذیرفته ش ...

آره والا من که حالم بد میشه وقتی فکر میکنم یکی رو بکشن که مبادا یه شوهر خطا کنه 

این آقا خودشم سالم نبوده تفکرش روح وقلبش مریض بوده 

به اسم خدا به اونا تعرض هم کرده بعد یه سری زن بی پناه رو که از رو بدبختی تن فروشی کردن رو کشته 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
امثال همینن قاتل بزرگ میکنن تحویل جامعه میدن دیگ اتفاقا تو همه جا س ک س ورکر خودش ی شغله پذیرفته ش ...

واقعا که ....می‌دونی جمله ی اولا حق الناسه.باهات دعوا نمیکنم حقتو همون خدا میده .من نگران شوهرم نیستم نگران این جامعم بااین زنای بی فکر و خاله زنکش

درست صحبت کن .چرا اینقدر وقیح حرف میزنی سطح فکرت پایینه یعنی چی .شما گیوه پات میکنین یا کفش معلومه ک ...

الانم رایجه شما سرتو میکنی زیر برف فکر میکنی اینجا نیس اینجا همه نوع فساد هس خوبشم هس از کشورای دیگه بیشتر نباشه کمترم نیس ولی باید این رو بفهمی که اگه زنی بی گناه ایدز بگیره تا اخر عمرش درگیره شما مریض با نقص ایمنی ندیدی من دیدم چجورین بی گناه تا اخر عمر از زندگی طرد میشن با هزارویک مریضی.شوهر ادم خیانت کرد میتونی جدا شی ایدز بگیری میخای چیکار کنی؟؟؟؟کاش یکم منطقی باشیم

آره والا من که حالم بد میشه وقتی فکر میکنم یکی رو بکشن که مبادا یه شوهر خطا کنه  این آقا خودشم ...

اصن خودشون ب اون زنا تجاوز میکرده بعد میکشتشون😐😐

اخه فک کن عمق فاجعه رو

بعد یکی اومده تاپیک زدع میگه من دلم خنک شد😐😐

الان داري ازاين زنها حمايتمي كني خوب اگه يكي ازاين زنها  زندگيت بهم بزن صد در صد آرزوي مرگ ش مي ...

چرا متوجه نمیشید که این مردا هستن که زندگیو بهم میزنن دلشون به حال زنشون نمیسوزه 

الانم رایجه شما سرتو میکنی زیر برف فکر میکنی اینجا نیس اینجا همه نوع فساد هس خوبشم هس از کشورای دیگه ...

باشه من منطقی نیستم پس ب امید روزی که شغل ج ن د رسمی ش .جالبه فکر می‌کنی اونا بعد هر رابطه کارت سلامتشون آپدیت میشه کاملا سیف 

الان داري ازاين زنها حمايتمي كني خوب اگه يكي ازاين زنها  زندگيت بهم بزن صد در صد آرزوي مرگ ش مي ...

من ازین زنا دفاع نکردم

من تعجب میکنم ک یکی اومده از کاره ی متجاوزه قاتل دفاع میکنه میگه من دلم خنک شد😐😐

اگه کارت سلامتم برن اینا بگیرن میشه شغل دیگه مردا قشنگ پررو میشن .اگه قضاوت نمیشه باز نمیگین پول ندا ...

این کارشون شرعا هم گناه داره 

برن کلفتی کنن بجای تن فروشی بجای خراب کردن خونه های زنای مردم

اینکارشون همون فحشا نیست ؟الان خیلیا دارن حمایت میکنن کارت سلامت چیه دیگه 

خداراضیه به این کار اینا برن قانونی کارشونو کنن اخه این کارکجاش انسانیه دنبال پولن براشون کار ایجاد کنن دنبال نیاز ج ن س ی ن یه موسسه بزنن واسه اینا همسرپیدا کنن زنو مرد فرقی نمیکنه 

شوهر دخترخالم ازمحل کارش میره سوار ماشین میشه میگه یهو یه خانمه نشسته توماشینش بش گفته بیاامشب بامن باش مهمون خودم مشتری شدی ازفرداش پول بده این بش گفته برو پایین زنو بچه دارم اینم بش گفته اره میدونم مگه چیه براتنوع به خودت تنوع بده ببین رابطه بایکی دیگه چطوربت میچسبه و...هیچی دیگه پایین نمیرفته بزور انداختش پایین زنگ زده پلیس بیادجمعش کنه اینم فرارکرده 

. 🌻🌻💚