2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 215 پست
من ازین زنا دفاع نکردم من تعجب میکنم ک یکی اومده از کاره ی متجاوزه قاتل دفاع میکنه میگه من دلم خنک ...

باشه عزیزم من دلم خنک نشد اونا هم همه فشار مالی روشون بوده .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصن خودشون ب اون زنا تجاوز میکرده بعد میکشتشون😐😐 اخه فک کن عمق فاجعه رو بعد یکی اومده تاپیک زدع ...

پناه بر خدا 

تو فیلمه تفکر مادر رو نشون میده که چطوری درمورد زن ودختر حکم میده وقضاوت میکنه 

من چادریم وقتی با پسرم میریم بیرون میگه مامان اون خانمایی چادر نمیپوشن کار بدی میکنن؟ 

میگم نه عزیزم اونا دوس دارن اینجوری لباس بپوشن و کار بدی نمیکنن 

میگه پس تو چرا میپوشی؟ 

میگم خب من دوس دارم هرکسی یه علاقه وانتخاب داره 

واقعا از تفکر وقضاوت بد باید ترسید 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
اگه ب هم می‌زنند چرا بعد هر خیانت همه می‌بخشند بعدشم میشن فداکار

اولا همه نمیبخشن بیشتر اونایی که میبخشن یا دلشون به حال بچشون میسوزه با این قانون مزخرف ایران که زن هیچ حقی نداره یا استقلال مالی ندارن همون شوهر نذاشته برن کار کنن خانوادشونم راهشون نمیده چاره ای ندارن اینا فداکار نیستن مجبورن.

اصن خودشون ب اون زنا تجاوز میکرده بعد میکشتشون😐😐 اخه فک کن عمق فاجعه رو بعد یکی اومده تاپیک زدع ...

تجاوزش تایید نشده .اما من حال طرفداری ازون مردک رو ندارم 

فقط اینایی که دارن طرفداری زنای خ ر ا ب رو میکنن

عزیزمن اون خانمی که به هرررررر دلیل رفته سمت اونکار مستحق دلسوزی نیس نمیگم وای اخییش دلم خنک شد کشتنش اصلا این حرفو نمیزنم 

ولی میتونه بره کار کنه وقتی تنش سالمه اینهمه خانوم هست با هزارتا مشکل و بچه دست تنها یه زندگیو اداره میکنن سخته ولی حداقلش اینه دست هرزه وکثیف مردی بهش نمیخوره پولیکه در میاره حلاله

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
اولا همه نمیبخشن بیشتر اونایی که میبخشن یا دلشون به حال بچشون میسوزه با این قانون مزخرف ایران که زن ...

آهان .وقتی زن شرایط جدا شدن نداره تو این جامعه چاره چیه؟ اینه کارت سلامت بدن ب اینا لااقل مریض نشن .واقعا متاسفم 

فقط اینایی که دارن طرفداری زنای خ ر ا ب رو میکنن عزیزمن اون خانمی که به هرررررر دلیل رفته سمت اونکا ...

خب زنی ک این کارو نکرده باید براش سوگواری کرد از نظر اینا

من قبول ندارم این کارو چرا مردای خراب رو نرفت بکشه ؟ این همه آمار تجاوز بالاست تازه خیلیا سکوت میک ...

اول مردا رو امتحان کرد دید زورش بهشون نمی‌رسه کتک میخوره ازشون تصمیم گرفت بره سراغ ضعیف تر ها .

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
خب زنی ک این کارو نکرده باید براش سوگواری کرد از نظر اینا

والا من تاپیکو خوندم عصابم خورد شد 

یه عده نمیدونم چه فازیه برداشتن جدیدا چرا زن چرا زن میکنن

چون بیشتر زن تواین مورد مقصره

من دوستم میگفت باشوهرش رفته بودن خرید میگفت شوهرم تو یه مغازه بود زودتر رفتم نشستم تو ماشین از دور دیدم یه خانومی چسبیده به شوهرم و داره مخشو میزنه خب مردا هم که امام پیامبر نیستن انسانن ممکنه خطاکنن وسوسه بشن نمیگم صددرصد مقصر زنه هر دو طرف مقصرن ولی زن هم نباید مردارو تح ریک کنه

بعد تازه فکر کن کارت بهداشت هم داشته باشن مردا باخیال راحت کارشونو میکنن

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
فقط اینایی که دارن طرفداری زنای خ ر ا ب رو میکنن عزیزمن اون خانمی که به هرررررر دلیل رفته سمت اونکا ...

اون زنامستحق مرگ نبودن واون ادم حق نداشت اینکاروکنه 

ولی باورم نمیشه تواین تاپیک دیدم خیلیا اومدن ازین زناحمایت کردن ازکارت سلامت دادبه اینا واقعا داریم به کجا میرسیم 

تایلند به فسادش معروفه جوری که داره پیش میره اینجا میشه مثل تایلند 😞😔عمق فاجعه اینجاس 

واقعا بجای تن فروشی نمیتونستن کار دیگه ایی انجام بدن برن پادویی کنن بهتراز تن فروشیه ذاتشون درست نیست

. 🌻🌻💚