2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 215 پست
والا من تاپیکو خوندم عصابم خورد شد  یه عده نمیدونم چه فازیه برداشتن جدیدا چرا زن چرا زن میکنن ...

اینجا همه تخصص دارند الکی دعوا راه بندازن حالا تو تاپیک خیانت بیا فوشاشونو بشمور

تازه اون کاربر میگه تو کشورهای دیگه شغل مگه چیه بیچاره ها از گرسنگیه عقل دارن اینا؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون زنامستحق مرگ نبودن واون ادم حق نداشت اینکاروکنه  ولی باورم نمیشه تواین تاپیک دیدم خیلیا او ...

دقیقا منم نمیگم خوب شد کشته شدن ولی واقعا اون پولی که از اون راه در میارن حرامه بعد تازه فکرکن از اون پول به عنوان خرجیه خونه استفاده میشه گناه اون بچه چیه

بخدا که آدم بره پادویی شرف داره

خدا هیچکسو تواین راه قرار نده نمیشه قضاوت کرد فقط حرفم به اینه وقتی تنت سالمه خدا عقل بهت داده میتونی با زور زحمت وتلاش پول دربیاری چرا اونکار اخه 😢

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
آهان .وقتی زن شرایط جدا شدن نداره تو این جامعه چاره چیه؟ اینه کارت سلامت بدن ب اینا لااقل مریض نشن . ...

وای نگو تروخدا خدانکنه این چیزا توجامعه مون باب شه به اینا کارت سلامت بدن وای خدانکنه این اتفاق بیفته 😔😞 برن دنبال لقمه حلال چی ازشون کم میشه 

دیگه کارت سلامت باب شه دیگه هیچ مردای هرزه هم ....همین الانشم چندتاسایت همسریابی صیغه یابی گذاشتن میگن صیغه ساعتی روزانه حلاله  زیرنظر وزراته وفلانه این سایتا توجیح میکنن خودشونو

. 🌻🌻💚
دقیقا منم نمیگم خوب شد کشته شدن ولی واقعا اون پولی که از اون راه در میارن حرامه بعد تازه فکرکن از او ...

بخدا منم نگفتم کارش خوب بود فقط شدت نفرتم ازاین زنارو گفتم شاید بیانم بدبود

بعد یک خانومی دوبار بهم گفت امثال تو قاتل پرورش میدن

اینجا همه تخصص دارند الکی دعوا راه بندازن حالا تو تاپیک خیانت بیا فوشاشونو بشمور تازه اون کاربر میگ ...

ادم شریف و اصیل اینکارو شغل نمیدونه

چه اونور آب چه اینور

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
وای نگو تروخدا خدانکنه این چیزا توجامعه مون باب شه به اینا کارت سلامت بدن وای خدانکنه این اتفاق بیفت ...

عزیزم این نظر من نیست من ب طعنه ب اون خانوم گفتم ک داشت تند تند بهم توهین میکرد

دقیقا منم نمیگم خوب شد کشته شدن ولی واقعا اون پولی که از اون راه در میارن حرامه بعد تازه فکرکن از او ...

تازه توفیلم نشون دادن چندتاازین زنا شوهرم داشتن متاهل بودن برای خرجی اینکارومیکردن 

واقعااینکاروباید حمایت کرد ورواج داد؟

بحث قضاوت نیست اصلا ولی ادم میتونه ازراه درستش واردشه معلومه که پادویی شرف داره به این کار 

بعدیه عده میخوان کارت سلامتم به اینا بدن

. 🌻🌻💚
تازه توفیلم نشون دادن چندتاازین زنا شوهرم داشتن متاهل بودن برای خرجی اینکارومیکردن  واقعااینکا ...

اخ اون کارت سلامت خیلی رو مخهه😶😶

تازه توفیلم نشون دادن چندتاازین زنا شوهرم داشتن متاهل بودن برای خرجی اینکارومیکردن  واقعااینکا ...

اینا معلوم نیس چشونه اگه شوهره ب جاریشون بخنده صد بار تاپیک میزنن خودکشی میکنن بعد میگن کارت سلامت اه اه