2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 215 پست

چه بخوای چه نخوای این شغل هست اگه این زنا هم نباشن مردا ی هرزبا هم می خوابن یا تجاوز میکنن یا تو خیابون به زنا دست میزنن  تا یه جوری این نیازو تخلیه کنن تا زمانی که مردای هوس ران و هرزه تو خیابونا باشن ریشه کن کردن زنای هرزه بی فایدیست  برای ریشه کن کردن فحشا باید راهکار کای دیگرو امتحان کرد هرچند که فحشا در همه کشورا هست چه بخوای و چه نخوای خیلی از زنای هرزه بخاطر نبود پوله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بخوای چه نخوای این شغل هست اگه این زنا هم نباشن مردا ی هرزبا هم می خوابن یا تجاوز میکنن یا تو خیا ...

تو نی نی سایت بیشتریا تاپیک خیانتو زدن خیلیا باخبر نمیشن از خیانت همسراشون یعنی همه مردان هرزن یا زن هرزه زیاده؟  

یاد فیلم اره افتادم اونم برا مجازات ادم بدا اونا رو تو یه ازمایش سخت میزاشت بگو مگه تو خدایی؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

متاسفممممم برات واقعا 

عقل دارید یا نه؟

این زنا که دستو پای‌ مردارو نبستن بیان اونکارو کنن 

اگه مردی خیلی پااااک باشه طرفش نمیره 

اونم اگه عرضه داشت اون مردارو میکشت که میرن طرف این زنا 

عی چقد مردارو میبرید بالا اه

توی نی نی سایت یجوری رابطه جنسی رو عجیب و خجالت اور جلوه میدن که گاهی حس میکنم همه رو لک لک اوردن جدی جدی  
ن من میگم صددرصد گناهه .تایید نمی‌کنم فقط میگم ته دلن آدم میگه خب بمیرن

والا ما ته دلمون هم نميگيم خب بميرن!

دلمون هم از كشته شدنشون خنك نميشه و خيلي هم دلمون ميسوزه.

يه مصاحبه اي با مادر اون قاتل ديدم كه دقيقا همين حرف شمارو ميزد.

اين بزهي كه اين بدبخت ها از سر نداري و بدبختي ميكردن حاصل مشكلات اين جامعه است كه مسببينش ادم هاي ديگه اي هستن! 

وا کی گفته مگه هرکس بی‌شوهر میشه براپول می‌ره....

خب آره دیگه 

اون زنا که این کشتشون همه مجبوووووور بودن !!!

همه بی سرپرست بودن با بچه کوچیک 

نون شب نداشتن 

وگرنه قلبا با رضایت اینکارو نمیکردن!!

من از کارشون خوشم نمیاد ولی دلمم نمیخاد بمیرن  مطمعنم اونا از سر دلخوشی این کارا نمیکنند  نمیتونم نطری درموردشون بدم لامصب من هر قضاوتی درمورد دیگران  کنم تو همون موقعیت گیر میفتم 

حرفی ندارم بگم واقعیت جامعه اس

واقعیت آدم های تن پرور هست به خدا یکی از همسایه های ما بچه  ۳ تا داشت هر ۳ تاشون سن پایین شوهرش فوت کرد خودش میرفت کارگری سر زمین کشاورزی کار میکرد هر ۳ تا بچه اش رو فرستاد خونه ی خودشون با همین پول 

از کجا دیدی فیلمشو

من از یوتیوب دیدم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم