2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 215 پست
من فیلمو با دقت دیدم و متوجه شدم تمام کسانی که کشت نیاز به پولش داشتن و حتی یکی شون برای قاتل گریه ک ...

پس اون خانومایی ک برای پول کلفتی میکنن چی؟ اونا کلفت زادن یا اندام ندارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چ طرز فکری گلم  همسر اگه ادم باشه صدتا ازینهام سر راهشون قرار بگیره نباید توجه کنه !اون شو ...

دقیقا من اصلا نمیگم کار اون خانوما دزسته ولی وقتی هیچ مردی دنبال این کارا نره هیچ مشکلی پیش نمیاد

چراظ؟؟؟؟

محسن تنابنده میره خانمایی که تو خیابونن سوار میکنه میکشه تو خونه خودش و بعدم جنازه هاشونو میندازه تو بیابون 

چندتاشومو خیلی بد نشون داد که کشت

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
با بیماری و اون خانوما کاری ندارم ولی فمیدین که مرد خودش مقصره که میره سمت این کارا و اگه بیماریم بگ ...

زن اون اقا چی 

اون که خبر نداره شوهرش لاشی بازی در اورده 

اونم مریض میشه اونم بی گناه 

تقصیر اون تن فروشه هستش 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
دقیقا من اصلا نمیگم کار اون خانوما دزسته ولی وقتی هیچ مردی دنبال این کارا نره هیچ مشکلی پیش نمیاد

شما زمیننش باشه باشه امکان ندارد گناه کنی؟ بخدا نمی‌گم مرد خوبه میگم جفتشون بدن

اگه کارت سلامتم برن اینا بگیرن میشه شغل دیگه مردا قشنگ پررو میشن .اگه قضاوت نمیشه باز نمیگین پول ندا ...

استارتر فقط اونجا که زن اولی رو برد خونه می‌گفت بیا سوار شو بریم کارو تموم کنیم خیلی میخندیدیم بامزه بود😂😂😂😂

...
پس اون خانومایی ک برای پول کلفتی میکنن چی؟ اونا کلفت زادن یا اندام ندارن؟

درود و رحمت بر وجود اونها 💖

حالا پس اون مردهایی که خیانت نمی کنن و ادم های درستی هستن که چی ؟ 

اگر این زنها باید بمیرن اون مردهای همراشون هم باید میمردن 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

ما زنا انقدر بدبختیم ک همه چیزو باید فراهم کنیم تا مردا خیانت نکنن! با این طرز فکرهایی م ک وجود داره فکر نمیکنم هیچ وقت درست بشه و با همین کارا مردا پرو تر میشن ! 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ما زنا انقدر بدبختیم ک همه چیزو باید فراهم کنیم تا مردا خیانت نکنن! با این طرز فکرهایی م ک وجود داره ...

بدبختیم چون تو همون چند پست قبل گفتم چرا زنان جدا نشن بعد خیانت یک خانومه گفت چون جامعه فلانه خوانوادشون نمیپذیرنشون .پس بهتره لااقل مثل بدبختانه زندگیمونو با بقیه تقسیم نکنیم