ب نظرتون کار اون آقا درست بود زنای خرابو میگشت...ب نظر من از لحاظ گناهش ک خیلی بد بود .اما دل منم خنک میشد.چقدر زندگیارو گند میزنن توش اینا
چند وقت پیش یک کلیپی بود خانوهه ازین زنای خراب بود .از خودش فیلم گرفته بود میگفت جامعه باید شغل ببخشین ج ن د گیو بپذیرند و ب رسمیت بشناسه مثل دبیری پرستاری...حالم بد شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محسن تنابنده میره خانمایی که تو خیابونن سوار میکنه میکشه تو خونه خودش و بعدم جنازه هاشونو میندازه تو بیابون
چندتاشومو خیلی بد نشون داد که کشت
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
دقیقا من اصلا نمیگم کار اون خانوما دزسته ولی وقتی هیچ مردی دنبال این کارا نره هیچ مشکلی پیش نمیاد
ما زنا انقدر بدبختیم ک همه چیزو باید فراهم کنیم تا مردا خیانت نکنن! با این طرز فکرهایی م ک وجود داره فکر نمیکنم هیچ وقت درست بشه و با همین کارا مردا پرو تر میشن !
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ما زنا انقدر بدبختیم ک همه چیزو باید فراهم کنیم تا مردا خیانت نکنن! با این طرز فکرهایی م ک وجود داره ...
بدبختیم چون تو همون چند پست قبل گفتم چرا زنان جدا نشن بعد خیانت یک خانومه گفت چون جامعه فلانه خوانوادشون نمیپذیرنشون .پس بهتره لااقل مثل بدبختانه زندگیمونو با بقیه تقسیم نکنیم