ب نظرتون کار اون آقا درست بود زنای خرابو میگشت...ب نظر من از لحاظ گناهش ک خیلی بد بود .اما دل منم خنک میشد.چقدر زندگیارو گند میزنن توش اینا
چند وقت پیش یک کلیپی بود خانوهه ازین زنای خراب بود .از خودش فیلم گرفته بود میگفت جامعه باید شغل ببخشین ج ن د گیو بپذیرند و ب رسمیت بشناسه مثل دبیری پرستاری...حالم بد شد
بدبختیم چون تو همون چند پست قبل گفتم چرا زنان جدا نشن بعد خیانت یک خانومه گفت چون جامعه فلانه خوانوا ...
عزیزم اینو باید متوجه بشین ک زندگی ک تقسیم نشدنیه اون اسمش زندگیه فقط!مردی ک زندگیشو تقسیم میکنه بخاطر هر ز گی خودش هرکز اسم اون زندگی ک داشته زندگی نبوده!اون خانمهای معلوم الحال ک مشخصن کارشون چیه و ب کسی تعهد ندارن!اما مردایی ک ب زن بچه و حتی خانوادشون تعهد دارن چرا بخاطر ی هوس ب همه اینها پست میکنن!؟ب نظرت جز اینکه خاین و نامردن ؟!
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من با اجرای قانون به صورت سرخود موافق نیستم وطرفدار قتلو خونریزی هم نیستم وکار این اقاروهم توجیه نمیکنم ولی اینو باید درنظر داشت که لزوما هرکسی فقیره نمیره دنبال اینکار گاهی طرف زیاده خواهه که مسلما ازنطر قانونی باید جلوش گرفته بشه یا مشکلو بیماری روانی داره که باید درمان بشه نه اینکه بگیم اشکال نداره حالا اینها هم باشن ثانیا فاحشه گریو جانداختن بین مردم که افتخار نیست واقعا جای تاسف داره همین مایی که یه مرد اگه خیانت بکنه میگیم هربلایی سرش بیاد بگیم حقشه اونوقت یه فاحشه رو مظلومو موجه بدونیم و بگیم تو جامعه باشه که مردای هرزه برن پیششون اگه پسر همسر یا پدرو برادرخودت هم میرفت پیش یکی ازاینها بازم شما همچین حرفی میزدی( توجه داشته باشید که هیچکدوم ما معصوم نیستیم پس نگید مثلا شوهر من فاسد نیست شیطون همیشه فعاله وهمه رو میخواد گول بزنه )