2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 215 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خسته شدم کاش تاپیک نزده بودم همه بهم توهین میکنند اون خانومه میگه برو روانپزشک بابا مگه چی گفتم

ببين مشكل اينه كه گفتي دلم خنك شد و اين حرفا 

وقتي مستند عنكبوت روببيني آدم از حرفاي مادر و همسر سعيد حنايي بيشتر حرص ميخوره

يكم نظراتت شبيه اونا شد 

خانماي اينجام بستگي به اولين دومين كامنت داره بقيه همونو كپي ميكنن ميگن 

خوندم عزیزم ملت خیلی روغن فکر شدن الان بخای حرف از اصالت شرف خدا  دین حجاب اسلام انسانیت عدالت ...

خيلي اصطلاح زشت و سخيفيه اين روغن فكر!

دقت كنيد اين تاپيك اصلا در مورد امر به معروف و نهي از منكر نيست

در مورد داشتن يا نداشتن حق حيات زن بزهكار هستش!

حالا اگر نظرتون اينه كه زن بزهكار حق حيات نداره كه خب ديگه نظرتونه، كاريش نميشه كرد

اتفاقا سعيد حنايي و مخصوصا مادرش كه اين قاتل رو بزرگ كرده بود هم نظرش همين بود.

ببين مشكل اينه كه گفتي دلم خنك شد و اين حرفا  وقتي مستند عنكبوت روببيني آدم از حرفاي مادر و هم ...

بخدا فقط خواستم حد تنفرمو از اون زنا بگم .بعد ب من گفتن تویی قاتل پرورش ویدیو روانی .خب اینا حق الناسه.من نمیبخشم

خيلي اصطلاح زشت و سخيفيه اين روغن فكر! دقت كنيد اين تاپيك اصلا در مورد امر به معروف و نهي از منكر ن ...

اره اينها حق حيات ندارن  چون وقتي زندگي كسي رو خراب مي كنن طرف ذره ذره مي ميره 

خيلي اصطلاح زشت و سخيفيه اين روغن فكر! دقت كنيد اين تاپيك اصلا در مورد امر به معروف و نهي از منكر ن ...

این همه ب من لفظ زشت نسبت دادن کسی حرف نزد این بنده خدا یک کلمه گفت سرزنشش نکنین لطفاً.ب من همه پریدن کافیه

من دلم واسه اون مرد و زنایی که میرن سراغ اینکارا نمیسوزه آدم دیدم زیر پیرمرد پیرزن تمیز میکنه خرج بچه هاشو میده ادم دیدم پله های مردم رو میشوره توالت میشوره خرج زندگیشو‌میده اونکه میره سراغ اینکارا بخاطر تن پروری خودشه لایق مردن نیست لایق همین زندگی سگی که برای خودش ساخته است 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
این همه ب من لفظ زشت نسبت دادن کسی حرف نزد این بنده خدا یک کلمه گفت سرزنشش نکنین لطفاً.ب من همه پرید ...

عزيز تاپيك زدي

داريم بحث ميكنيم

سرزنش كدومه؟!

ايشون كامنت گذاشته نظر داده، منم ريپلي كردم نظرمو دادم

مگه جبهه جنگه كه ياركشي ميكنيد😁

اوني كه حرف زشت ميزنه هم تربيت خودش رو نشون ميده. تمام

عزيز تاپيك زدي داريم بحث ميكنيم سرزنش كدومه؟! ايشون كامنت گذاشته نظر داده، منم ريپلي كردم نظرمو د ...

پس کامل نخوندی نظر محترمانه .ب من گفتن امثال توین قاتل پرورش میدن،گفتن برو روانپزشک ،گفتن روانی،از نظر من اینا توهینه.ن نظر 

.یارکشی هم نکردم .گفتم اگه این خانوم سرزنش میکنین یک کلمه هم ب اونا بگو