2777
2789
عنوان

فیلم عنکبوت

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 215 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کامل نخوندی نظر محترمانه .ب من گفتن امثال توین قاتل پرورش میدن،گفتن برو روانپزشک ،گفتن روانی،از ن ...

من سرزنشش نكردم

فقط ميگم صفت روشن فكر ، يه صفت خوبه

مثل فحش ازش استفاده نكنيم

از تعاریفی که ازبعضی دوستان نی نی سایتی برمیاد ظاهرا برای مظلوم نمایی و زمینه سازی برای عادیسازی این منبع درامده  و حتی شاید قانونی کردنش بوده چون بیشتریا به چنین نتیحه ای رسیدن واینجور که به نظر میاد پیام فیلم کاملا به مخاطبان رسیده ویه روی دیگه هم داره این مطلب اینکه راه رو برای زیاده خواهی وزناکاری وخیانت مردای بیشتری باز کنیم البته دوباره میگم با قتلو کشتو کشتار موافق نیستم 

خيلي اصطلاح زشت و سخيفيه اين روغن فكر! دقت كنيد اين تاپيك اصلا در مورد امر به معروف و نهي از منكر ن ...

منم نگفتم حق حیات ندارن اگر هم از نهی از منکر حرف زدم با شخص شما نبودم

واینکه روغن فکر هم دقیقا با بعضی از افراد هستم که فکر میکنن گواهی سلامت و کارت بهداشت و هر ز گ ی شده شغل و کسی هم که مخالفه عقب افتادس و افکار خشن و قتل طلبی داره

وتمام با کسی هم بحث نکردم فقط نظرمو دادم 

امیدوارم نه کسی تواین مسیر قرار بگیره نه کسی لطمه بخوره از این اتفاق ها چه زن و چه مرد

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
از تعاریفی که ازبعضی دوستان نی نی سایتی برمیاد ظاهرا برای مظلوم نمایی و زمینه سازی برای عادیسازی این ...

نه خب اینجا بیای نظربدی بگی کار بدیه میان میخورنت که تو طرفدار حقوق زنان نیستی و عاشق کشتوکشتاری🤣

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
نه خب اینجا بیای نظربدی بگی کار بدیه میان میخورنت که تو طرفدار حقوق زنان نیستی و عاشق کشتوکشتاری🤣

حالا از همون زنا اگه خدانکرده بیاد تو زندگیشون پر پرش میکنن

والا 

اين نظر من اون هم نظرشماست نظر هر كسي محترم وجايي  براي بحث نمي مونه

راستش اول شما منو  براي بحث ريپلي كردي كه ازنظر من مشكلي هم نداره😊

و اگه ناراحت نميشيد

تمام نظرها محترم نيست!

عزيزم شخصا نظرم اينه كه در شان من نيست تو همچين موقعيتي برم به قول شما يه زن خيابوني رو پر پر كنم

اوني كه بايد پر پرش كنم مردي هستش كه با وجود تعهدي به من داشته ، خطا كرده

البته خدا اون روز رو براي هيچ زن و مردي نياره🙏🏻

عزيزم شخصا نظرم اينه كه در شان من نيست تو همچين موقعيتي برم به قول شما يه زن خيابوني رو پر پر كنم ا ...

بله عزیزم نیاره.اما تو همین سایت دیدم همه خانوما شوهرای خیانت کارشونو بخشیدن .نمی‌فهمم واقعا