2777
2789
بچه ها ارزششو داره النگو مو بفروشم مبل بخرم البته یکی از النگو هامو بقیه ی پولش هم قسطی می‌خوام بدم ...

بستگی به علایق خودت داره من مبل و داشتن خیلی چیزهای دیگه رو به داشتن طلا ترجیح می دم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من قبل از عید خریدم ۲۷ میلیون با این قیمتها مبل از کجا بخره اگرم باشه کیفیت نداره

بستگی به شهر و جایی داره ازش میخری

اتفاقا با ۲۰_۲۵ تومن مبلای خیلی خیلی شیک و‌جنس خوبی می‌تونه پیدا کنه

بچه ها ارزششو داره النگو مو بفروشم مبل بخرم البته یکی از النگو هامو بقیه ی پولش هم قسطی می‌خوام بدم ...

اگه یه دونه بفروشی اشکال نداره ولی عادت نکنه همسرت هر وقت چیزی خواست بگه بفروش ، ولی کلا مبل تو خونه خیلی فضا رو قشنگ میکنه برا روحیه هم خوبه تنوع میشه 

ان شاءالله تو هم یه دست مبل قشنگ و با کیفیت با قیمت مناسب بخری  با حوصله همه جا رو بگرد تموم م ...

باید باید برم بگردم مرسی

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
یه پنج ده تومن بذاری روش با ۲۵ تومن یه دست راحتی ژورنالی و خیلی شیک میتونی بخری  با ۱۵ هم از ت ...

اره والا باید برم همین کار کنم

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

نه حیفه طلاس

خانوما به نظرتون من برا این فرش مبل چه رنگی بگیرم؟؟

فرشت فکر میکنم رنگای تیره مبل بگیری بهتر باشه همه همه ترکیب رنگی توش داره

منم خیلی مبل دوست دارم تا قبل از این چون مستاجر بودم نخریدم حالاهم که خونه خریدیم شوهرم میگه پذیرایی ...

مبل کوچیک بخر