2777
2789
اره بخدا حیف پول بدم اینو درست کنم

اینو تا 3-۴میبرن ۱۵هم بزاری روش برو تولیدی مدلای زیادی عست  بااین نرخ برات میزنن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چخوب بارکلا

گذاشتم عزیزم 

خیلی هم عالی و با کیفیت درست شده مال شرکت کاپریس هست 

من مهابادم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
اینو تا 3-۴میبرن ۱۵هم بزاری روش برو تولیدی مدلای زیادی عست  بااین نرخ برات میزنن

عه جدی خوبه پس

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
نه اگر تهران هستی سمت پاسگاه نعمت اباد پر تولیدی مبل هست.خاله ی من با ده تومن بهترین مبل رو خرید با ...

مبل نو یا دست دوم؟

من هفته قبل مبل قیمت کردن ۷۵ تومن این هفته میگه ۹۵ البته با ناهار خوری

قشنگه من این مدل چستر دوست دارم

ان شاءالله تو هم یه دست مبل قشنگ و با کیفیت با قیمت مناسب بخری 

با حوصله همه جا رو بگرد تموم مغازه ها و تولید های شهرتون رو

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
مبل نو یا دست دوم؟ من هفته قبل مبل قیمت کردن ۷۵ تومن این هفته میگه ۹۵ البته با ناهار خوری

چه خبره

من براعید۱۰نفره خریدم۱۵خیلیم عاااالی

بامیزاش وکرایه راه شدنزدیک۲۰

وخدایی که بشددددت کافیست❣
مبل و میزتون مثل شبیه به مبل ومیز خواهرمه اینا از نزدیک. قشنگترن

چه خوب 

من خودم عاشقشون هستم رفتم تحویل بگیرم فروشنده گفت اگه میشه بیشتر تو مغازه بمونه چون بیشتر مشتری هامون خوششون میاد سفارش می دند 

واقعا از نزدیک قشنگ هستند 

خواهرت کدوم شهره؟ من مهابادم با میزش 20میلیون خریدم