2777
2789
منم می خواستم مبل هام رو بدند تعمیر کنند مدلشون هم قشنگه ولی پشیمون شدم

اره منم خیلی میخواستم بدم وای پشیمون شدم

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امسال بفروشم پنج تومن میرزه

آره اگه بخرن که خوبه

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
امسال بفروشم پنج تومن میرزه

پس بفروش اون پول رو بذار رو یه دست بخر

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
نه،برو با اون پول از تولیدی مبل شیک و جدید بخر

من قبل از عید خریدم ۲۷ میلیون

با این قیمتها مبل از کجا بخره

اگرم باشه کیفیت نداره

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
بذار من عکس میرم رو بذارم ببین خوبه؟ خودم خیلی دوستش دارم پاییز خریدمشون 15میلیون

چخوب بارکلا

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
نه اگر تهران هستی سمت پاسگاه نعمت اباد پر تولیدی مبل هست.خاله ی من با ده تومن بهترین مبل رو خرید با ...

وای خشبحالش من یزدم نمیشه انلاین بخرم

یزد

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
من قبل از عید خریدم ۲۷ میلیون با این قیمتها مبل از کجا بخره اگرم باشه کیفیت نداره

چرا عزیزم میشه خرید ،خاله م و خواهرم خریدند که میگم.ولی از نمایشگاه از تولیدی مبل،الان هم چون بازار کساد هست با مشتری راه میان،اتفاقا هم جنس وهم طرح مبل خیلی شیک و قشنگه