2777
2789
قشنگه مبارکت باشه به خوشی استفاده کنید من چستر همسرم از مجردیش داره نمونه دیگه سفارش دادم

آره چسترخوبیش اینه قدیمی نمیشع

ان شاا،،،به سلامتی ودل خوش استفاده کنی

عکسشوداری بفرست

چه قیمت؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣

قیمت مبل مد نظرت رو هم بگیر ببین اختلافش با تعمیر مبلت چقدره . شاید مبل فروشی قسطی باهات را بیاد پول اون تعمیر مبل بده پیش قسط بقیه اش رو بسته به توانت قسطی کن . من دیدیم مبل رو دادن تعمیر آخرش اون چیزی که میخواستند نشده و کلا از مبلشون زده شدن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان یه دست مبل ال دارم دلم مبل استیل میخواد لامصب خیلی خوبن 

اره خیلی ولی خیلی گرون من پرسیدم گفت 100تومت

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
قیمت مبل مد نظرت رو هم بگیر ببین اختلافش با تعمیر مبلت چقدره . شاید مبل فروشی قسطی باهات را بیاد پول ...

اره وای من میترسم همینجوری بشه حالو احوالم چون مشکل پسندم

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
چه خبره من براعید۱۰نفره خریدم۱۵خیلیم عاااالی بامیزاش وکرایه راه شدنزدیک۲۰

وای چخوب 

آره خودمم بیشتر مد نظرم کرم و کالباسی هستش بنظرتون فرشم زشته؟؟؟

فرشتون قشنگه،الان طرح بیشترفرشهاشلوغه وشبیه همینه

فقط مبل رنگ روشن یکم تمیزنگه داشتنش سخته اگه بچه داری

وخدایی که بشددددت کافیست❣
مبل نو یا دست دوم؟ من هفته قبل مبل قیمت کردن ۷۵ تومن این هفته میگه ۹۵ البته با ناهار خوری

خوب گلم شماکار شرکتی و برند دیدی منم مبلم و ناهر خوریم ۸ماه پیش باهم شد۵۳ درصورتی که دوستم همون مدل داد کارگاه براش زدن شد ۳۲

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست