2777
2789
اینم مبلمه خیلی زشته بچه ها ده ساله دارمش دیگه حالم ازش بهم میخوره 

نه بدک نیست این مبلا جنسش خوبه

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینم مبلمه خیلی زشته بچه ها ده ساله دارمش دیگه حالم ازش بهم میخوره 

منم نه ساله مبلم دارم

من درس نخوندم اما هنر توی خونمه . ناخداگاه به سمتش کشیده میشم و خداروشکر میکنم که هوش هنری دارم
اخه چون زمینه اش تیره هستش نمیخوام مبلمم تیره باشه

همه ترکیب رنگی تو فرشت هست بنظرم هر رنگی بخوای بجز ماشی میتونی بگیری

از مدل پیکو و قایقی بدم میاد اینا کوچیک تراز همه هستن

هان منم

خوب گلم شماکار شرکتی و برند دیدی منم مبلم و ناهر خوریم ۸ماه پیش باهم شد۵۳ درصورتی که دوستم همون مدل ...

یکی از فامیلامون۱۴۰ گرفت با نهارخوری و میز تی وی میز کنسول پارچه اش هم ترک هستش

آره ازتولیدی خریدم باابراچ آر

من باید از کجا بخرم اینستا

اره پارسال مادر شوهرم گرفت ۴۰ ولی خونه اش تثاینقدر عوض شد انگار خونه ی تازه عروس شد

بارکیلا

آره خیلی جنسش خوبه امسال عید بردم تو حیاط با اب و تاید شستمش گفتم به جنهم بزار چوبش باد بکنه ولی هیچ ...

اره سگ جونه