2777
2789
عنوان

مامان کوچولو😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 66 پست
آخی عزیزم 😂😂چقدر خوب کاری کردی خریدی  خیلی حس خوبیه بچه ها خوشحال شنج

اره واقعا حس خوبیه.همیشه میگفتم چرا روز پسر نداریم اخه گناه دارن دیگه تبعیض قائل شدن خیلی بده

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا واقعا.. نمیگم ازدواج و بچه داری تو سن پایین خوبه اصلا ولی اینطور حرف زدنم درست نیست واقعا خیلی ه ...

من‌ خودم زود ازدواج کردی و هرطوری دلم بخواد میگم 

ازدواج تو سن پایین درست نیست اینو همه میدونن

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
چرا واقعا.. نمیگم ازدواج و بچه داری تو سن پایین خوبه اصلا ولی اینطور حرف زدنم درست نیست واقعا خیلی ه ...

دقیقااااا انگاری مثلا زوری شوهر کردیم اینجا نصف کابرا همینطورن 

مثلا یارو میگه اختلاف سنی داریم ولی خوشبختیم اون یکیه میاد میگه بعدا پشیمون میشی چون بهت نمیخوره یکی نیس بگه لابد بهش خورده ک اوکی دادن ب هم

سخت نیست هم دانشگاه هم بچه داری؟ کنکور و بچه رو چجوری با هم پیش میبردی؟

اولا که من کنکور یه سال انداختم عقب یعنی الان برا تیر ماه کنکور میدم نمیگم سخت نیست چرا خیلی سخته ولی شیرینیش بیشتر از سختیشه و همون لذت شیرینیش باعث مییشه سختیش به چشات نیاد 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
اره واقعا حس خوبیه.همیشه میگفتم چرا روز پسر نداریم اخه گناه دارن دیگه تبعیض قائل شدن خیلی بده

اره واقعا 

یه روز در میون روز دختره بعد روز پسر نداریم 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
من‌ خودم زود ازدواج کردی و هرطوری دلم بخواد میگم  ازدواج تو سن پایین درست نیست اینو همه میدونن

خو اینکه تو دلت میخواد بگی اوکیه

ولی اینکه تو ازدواج موفقی ک دلت میخواست نداری ک بما ربط نداره

واقعا نمیدونم چی بگم  دلم میخواد گریه کنم

متاسفانه سمت و سویی ک جامعه داره به سمتش میره و به تفاوت ادما توجه نمیکنه یه برنامه کلی برای یه جمعیت باتفاوتای فردی

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
من‌ خودم زود ازدواج کردی و هرطوری دلم بخواد میگم  ازدواج تو سن پایین درست نیست اینو همه میدونن

اول یاد بگیر متنو خوب بخونی بعدشم گفتم که درسته خیلی خوب نیست ولی بعضیا راضین اینکه شما راضی نیستی به ما ربطی ندارا

اولا که من کنکور یه سال انداختم عقب یعنی الان برا تیر ماه کنکور میدم نمیگم سخت نیست چرا خیلی سخته ول ...

به هرحال هرکس یه جوری واسه زندگیش تصمیم میگیره دیگه

همه ادما مثل هم نیستن طرز فکرشون فرق داره

من خودم ترجیح میدم حداقل ۲۵سالگی رو پشت سر بذارم بعدش بخوام درمورد همه اینا فکر کنم

همچنان امیدوار

به هرحال هرکس یه جوری واسه زندگیش تصمیم میگیره دیگه همه ادما مثل هم نیستن طرز فکرشون فرق داره من خ ...

بله عزیزم درسته هرکی طرز تفکری داره

اونی ک مخاستم نیس..ولی کنار اومدم کاری دیگه هم نمیتونستم بکنم

خیلی وقتا انتخابایی که خودمونم داریم اون چیزی که میخوایم نیست و نمیشه ،کلا زندگی همینه همیشه

فقط میتونیم خودمون رو وقف بدیم و لذت ببریم و چیزای خوبش روببینیم

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍