dokhtar_mah مدیر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 147 عنوان مامان کوچولو😍😁 | مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 66 پست مامان زیر ۲۰ سال داریم؟😍چندسالتون بود مامان شدین؟😉مامان های کوچولو بیان دور هم باشیم😁 بخنددددد دنیا هنوز قشنگیاشو داره 1401/02/27 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maylovek عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 7713 آخی عزیزم 😂😂چقدر خوب کاری کردی خریدی خیلی حس خوبیه بچه ها خوشحال شنج اره واقعا حس خوبیه.همیشه میگفتم چرا روز پسر نداریم اخه گناه دارن دیگه تبعیض قائل شدن خیلی بده لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
mohammadi45 عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 5478 اختلاف سنی کم با بچه خیلی خوبه به نظرممثلا بچت 20 سالسه تو تازه 38 سالته، خیلی خوبهیه مامان بابای جوون
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 چرا واقعا.. نمیگم ازدواج و بچه داری تو سن پایین خوبه اصلا ولی اینطور حرف زدنم درست نیست واقعا خیلی ه ... من خودم زود ازدواج کردی و هرطوری دلم بخواد میگم ازدواج تو سن پایین درست نیست اینو همه میدونن یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
sayeh716 عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 1065 چرا واقعا.. نمیگم ازدواج و بچه داری تو سن پایین خوبه اصلا ولی اینطور حرف زدنم درست نیست واقعا خیلی ه ... دقیقااااا انگاری مثلا زوری شوهر کردیم اینجا نصف کابرا همینطورن مثلا یارو میگه اختلاف سنی داریم ولی خوشبختیم اون یکیه میاد میگه بعدا پشیمون میشی چون بهت نمیخوره یکی نیس بگه لابد بهش خورده ک اوکی دادن ب هم
نیلوخانوممممم عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3689 سخت نیست هم دانشگاه هم بچه داری؟ کنکور و بچه رو چجوری با هم پیش میبردی؟ اولا که من کنکور یه سال انداختم عقب یعنی الان برا تیر ماه کنکور میدم نمیگم سخت نیست چرا خیلی سخته ولی شیرینیش بیشتر از سختیشه و همون لذت شیرینیش باعث مییشه سختیش به چشات نیاد پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70003 اره واقعا حس خوبیه.همیشه میگفتم چرا روز پسر نداریم اخه گناه دارن دیگه تبعیض قائل شدن خیلی بده اره واقعا یه روز در میون روز دختره بعد روز پسر نداریم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
sayeh716 عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 1065 من خودم زود ازدواج کردی و هرطوری دلم بخواد میگم ازدواج تو سن پایین درست نیست اینو همه میدونن خو اینکه تو دلت میخواد بگی اوکیهولی اینکه تو ازدواج موفقی ک دلت میخواست نداری ک بما ربط نداره
seihe عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 3213 واقعا نمیدونم چی بگم دلم میخواد گریه کنم متاسفانه سمت و سویی ک جامعه داره به سمتش میره و به تفاوت ادما توجه نمیکنه یه برنامه کلی برای یه جمعیت باتفاوتای فردی سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
نیلوخانوممممم عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3689 من خودم زود ازدواج کردی و هرطوری دلم بخواد میگم ازدواج تو سن پایین درست نیست اینو همه میدونن اول یاد بگیر متنو خوب بخونی بعدشم گفتم که درسته خیلی خوب نیست ولی بعضیا راضین اینکه شما راضی نیستی به ما ربطی ندارا پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
night2190 عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 7332 اولا که من کنکور یه سال انداختم عقب یعنی الان برا تیر ماه کنکور میدم نمیگم سخت نیست چرا خیلی سخته ول ... به هرحال هرکس یه جوری واسه زندگیش تصمیم میگیره دیگههمه ادما مثل هم نیستن طرز فکرشون فرق دارهمن خودم ترجیح میدم حداقل ۲۵سالگی رو پشت سر بذارم بعدش بخوام درمورد همه اینا فکر کنم همچنان امیدوار
نیلوخانوممممم عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3689 خو اینکه تو دلت میخواد بگی اوکیه ولی اینکه تو ازدواج موفقی ک دلت میخواست نداری ک بما ربط نداره دقیقا 👌 پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
نیلوخانوممممم عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3689 به هرحال هرکس یه جوری واسه زندگیش تصمیم میگیره دیگه همه ادما مثل هم نیستن طرز فکرشون فرق داره من خ ... بله عزیزم درسته هرکی طرز تفکری داره پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
20l30 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 5846 عزیزم،امیدوارم ازاین به بعد زندگیت سرشار از عشق و لذت باشه اونی ک مخاستم نیس..ولی کنار اومدم کاری دیگه هم نمیتونستم بکنم
seihe عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 3213 اونی ک مخاستم نیس..ولی کنار اومدم کاری دیگه هم نمیتونستم بکنم خیلی وقتا انتخابایی که خودمونم داریم اون چیزی که میخوایم نیست و نمیشه ،کلا زندگی همینه همیشهفقط میتونیم خودمون رو وقف بدیم و لذت ببریم و چیزای خوبش روببینیم سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍