2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنین خیلی مهمه

152 بازدید | 2 پست

سلام الان اینقدر دلم پره لطفا بهم بگین من بدم ؟یا رفتار نامزدم بده.م کلا اخلاقم‌جوریه که زود عصبی میشم و جوش میارم نامزدم اومده بود خونمون همون اول راه ازم میپرسه چرا صورتتو ورداشتی چون میرم سرکار میگه واسه کی ورداشتی گفتم خب جوونم مث پیرا باشم ؟الان که جوونم تو اینه خودمو نبینم قبل توام کلا صورتمو ورمیداشتم.بعد میگه چرا رفتی پیش دوستت میگم ماهی سه بار کلا شاید برم بیرون تو که همیشه خدا پیش رفیقاتی مگه حرفی زدم منم دل دارم ادمم الکی بهونه میگرفت اشکمو دراورد مامانم میگه تو بدجواب میدی باید میگفتی باشه تو راست میگی ولی حرفاش زوره بگین چیکار کنم؟؟؟با اینحرفاو کارای امشبش دلم ازش رونده شده مقصر منم واقعا؟

میگه داری لجبازی میکنی!منم لجباز تراز توام ...منو میبرد خونشون قبلا سرش تو گوشی بود یا خواب بود بعد چون دختر عمم زنگیدو باهاش حرف زدم میخواست بره و میگفت ازت متنفرم نمیدونم ادامه بدم یا نه!با اینکه رابطه هم داشتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان