2777
2789
نه بچم تو اوج گرما به دنیا میاد، 1 مرداد🤐😁

عین پسر من ۳مرداد این فک کنم گرم باشه بذاری توش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکش باشه 😍😍به سلامتی  بغلش کنی و به خوشی اینارو بپوشه

ان شاالله ممنون عزیزیم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خیلی قشنگه مبارک باشه😍 ان شاءالله همیشه سالم باشه برای منم دعا میکنی مامان شم؟ 

ان شاالله به حق مادر زهرا وبه حق حضرت علی اصغر به زودی زود مامان میشی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
با چ دکتری مشورت کردی؟ من از دکتر اطفال پرسیدم و عکس نشون دادم گفت ضررنداره

نه گلی نگفتم ضرر داره میگم حوصلم‌نمیکشه بزارمش تواین ساک بزرگ حملش کنم😅

طرف ما رسمه مادر دختر بگیره ولی به نظر من اگه خود زن و شوهر وسعشون میرسه خودشون بگیرن یا یخورده کمک ...

ماهم بیشتر وسایلو مادردختر میگیره اما ن بعنوان رسم و وظیفه بیشتر برا کمک. همسرم هیچی نگفته اینطور ک ازحرفاش فهمیدم میخاد خودش بخره اگر خلاف این بگه مطمعن میشم مامانش تو گوشش میخونه😑 

هی جون دلم ضعف رفت 😍 واس من هنوز جنسیتش معلوم نیس

سالم باشه صالح هرچی میخوادباشه

والا دونفر دیگه بچه دار میشن یکی دیگه سیسمونس بخره نامردیه😅ولی خوب رسمه چند تیکشو حتما مادر عروس می ...

والا همینطوره😄اره اینو ک مطمعنم مامانم یسری چیزا میگیره ولی از حرف مادرشوهرم زورم اومد هنو هیچی نشده شونه خالی کرد انقد بدشانسم چارماهه باردارم حتی شوهرم ی هدیه ناقابل برام نگرف ازاینا ک هیچی

مبارک باشه استاتر به سلامتی و دل خوش تنش کنی اسمشو چی میخوای بزاری؟

مننون عزیزم.شوهرم نذر کرده جبرائیل بزاره

بازم بزار از سیسمونی لباس اینا چند دست خریدی؟

لباس اینو دیروز خریدم.مامانم قبلا یه دست خرید.زن داداشمم یه دست.خواهرمم یه ساک پرلباس داده بهم

بنظرتون پوشک سایز یک چند بسته لازم هست؟ من میخوام چندتا بخرم بزارم

فعلا تجربه ندارم خخ 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز