2777
2789
ی سوال سیمونی رو باید طرف دختر بگیره یا طرف پسر؟ یا خود پدرمادر؟ من چند روز بعداز اینکه خبر بارداری ...

طرف ما رسمه مادر دختر بگیره ولی به نظر من اگه خود زن و شوهر وسعشون میرسه خودشون بگیرن یا یخورده کمک کنن

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ده هفتمه دعا کنید سالم سالم سالم باشه وای کی میشه من سیسمونی بخرم دل تو دلم نیس چن سال منتظر می ن ...

ان شاالله صالح وسالم خوش قدم وخوش روزی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بزار😍 مامانا من به جا کریر از اینا گرفتم بنظرتون خوبه یا همون کریر بیشتر به کار میاد؟ 

هیچکدوم خیلی به کار نمیاد خخ.من خواستم ازاینا بخرم پشیمون شدم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مبارک باشه استاتر به سلامتی و دل خوش تنش کنی اسمشو چی میخوای بزاری؟

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
ی سوال سیمونی رو باید طرف دختر بگیره یا طرف پسر؟ یا خود پدرمادر؟ من چند روز بعداز اینکه خبر بارداری ...

چای ما با خانواده دختره ولی جدیدا خود پدر بچه میخره

یکی دیگه بچه میاره چرا خونواده ها تو زحمت بیفتن

همینکه جهیزیه رو دادن کلی لطف کردن 

خوشبحالت😍 ان شاءالله سالم و صالح باشه و 9ماه دیگه بیاد بغلت🌷 برای منم دعا میکنی منتظر هدیه خدا ه ...

آنقدر زجر کشیدم آنقدر زخم زبون شنیدم آنقدر این دکتر اون دکتر رفتم 

خدا فقط باید بخاد 

توکل کن بخودش حتما دعا میکنم

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

والا دونفر دیگه بچه دار میشن یکی دیگه سیسمونس بخره نامردیه😅ولی خوب رسمه چند تیکشو حتما مادر عروس میخره.اینا رو با پتو تشک وپارچه مامانم خرید.کمد سفارش دادم نصف پولشو مادرشوهرم داد

آنقدر زجر کشیدم آنقدر زخم زبون شنیدم آنقدر این دکتر اون دکتر رفتم  خدا فقط باید بخاد  ...

آخی عزیزم خدا برات حفظش کنه❤️

ممنونم مهربون

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

بذار منم گرفتم. میخواستم امروز عکس لباساش و بذارم دیگه وقت نکردم

بسلامتی ودل خوش ان شاالله

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز