2777
2789
مننون عزیزم.شوهرم نذر کرده جبرائیل بزاره

به سلامتی به دنیا بیاد 

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
بنظرتون پوشک سایز یک چند بسته لازم هست؟ من میخوام چندتا بخرم بزارم

نی نی تند تند رشد میکنه دو بسته بزرگ فعلا سایز یک بگیر دو بسته بزرگم سایز ۲

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیگه تقریبا کاملش کردم  چون جا نداریم خونه بابام گذاشتم  برای پولش نصفشو خودمون نصفش ...

اره کلی همه رو تقریبا خریدم کمد وتخت و کالسکه و..فقط وشایل بهداشتی و بالش شیردهی مونده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ای جونمم چه لباسای ناااازی😍انشالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم💋

ان شاالله گلی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ای جان مبارک باشه ایشالله ب سلامتی بیاد بغلت🤍من نزدیک ماه۴ هستم هنو هیچی نگرفتم😄

فعلا زوده برا شما ان شاالله ۶ به بعد بخر

ماهم بیشتر وسایلو مادردختر میگیره اما ن بعنوان رسم و وظیفه بیشتر برا کمک. همسرم هیچی نگفته اینطور ک ...

امان ازمادرشوهر

والا همینطوره😄اره اینو ک مطمعنم مامانم یسری چیزا میگیره ولی از حرف مادرشوهرم زورم اومد هنو هیچی نشد ...

مادرشوهرو احترام بزار ولی به حرفاش گوش نده ولش کن

ی سوال سیمونی رو باید طرف دختر بگیره یا طرف پسر؟ یا خود پدرمادر؟ من چند روز بعداز اینکه خبر بارداری ...

تقریبا همه جا رسمه با خانومه

جدیدا خودمون میخریم تو این گرونی باری به دوش خانواده هامون نباشه

اگر همسرتون همراهی کنن خوبه

اره کلی همه رو تقریبا خریدم کمد وتخت و کالسکه و..فقط وشایل بهداشتی و بالش شیردهی مونده

اقا پس چطور میگین یک.و نیم

خیلی بیشتر میشه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
با چ دکتری مشورت کردی؟ من از دکتر اطفال پرسیدم و عکس نشون دادم گفت ضررنداره

متخصص مغز و اعصاب و اطفال

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

اقا پس چطور میگین یک.و نیم

خیلی بیشتر میشه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
اقا پس چطور میگین یک.و نیم خیلی بیشتر میشه

همین دوتیکه لباس ووان وتشت یک ونیم گلم.

همین دوتیکه لباس ووان وتشت یک ونیم گلم.

هاااا بخدا فک.کردم سرم.کلاه رفته یا خرج اضافی گذاشتم.رو دستشون حالم گرفته شد!برا من نزدیک 8تومن لباس و بهداشنیا شد تازه مناسبم خریدم😕

خیلیاشو گرفتم یه چند تا تیکه دیگه مونده که اگر شوهرم پول بده برا خرداد ببرم اگه نه نمیدونم چه کنم

چراپول نده بچشه

هاااا بخدا فک.کردم سرم.کلاه رفته یا خرج اضافی گذاشتم.رو دستشون حالم گرفته شد!برا من نزدیک 8تومن لباس ...

نه خواهر اگرهمشون این قدری میشد که گلستان بودخخ.من هنوز شامپو صابون.پوشک بالش شیردهی آغوشی فینگر شیشه شیر شیردوش برس و ناخن گیرنخریدم.کمدسفارش دادم چون دوست شوهرم بود فقط دوتومن پول چوبو گرفت دستمزد گفت هدیه نی نی.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز