2777
2789
عنوان

تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 161 پست
اینجوری چیزی براش نمیمونه به حرف شوهرت گوش بده 😉 @فنچa74     عزیزمممممم یه عضو جدیددد

وی باورم نمیشه میرم تثبیت 😍😍

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین  وزن هفته پیش ۵۸ وزن الان ۵۶.۸۰۰ شوهرم میگه دیگه بسه نمی‌خواد ادامه بدی  شا ...

به به 😍😍😍

خوش اومدی عزیززم🥰

نگران نباش یهو کالریت رو زیاد نمیکنی  و ورزش ول نمیکنی ک وزنت یهو زیاد بشه.حتی تو تثبیت هم کاهش دارن بعضی ها.

کم کم کالری هفتگیت رو زیاد کن یه دفعه ن. ورزش هم کلا بیخیال نشو.

پروفایل و امضات رو هم عوض کن.یه مدت دیگه ام کالری شماری کن تا انشالله همه چی دستت بیاد و ثابت بشه وزنت😎

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵۹/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

اینجوری چیزی براش نمیمونه به حرف شوهرت گوش بده 😉 @فنچa74     عزیزمممممم یه عضو جدیددد

مرسی گلم😍

ببخشید اینجا ج دادم حواسم نبود🙈

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵۹/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

من ۸۰۰ کم کردم از سایز کمر ۷۳ شدم ۷۱ شکمم یه سایز کم شد از ۷۲ شد ۷۱ صدرصد کم کردی  نیم کیلو هم ...

وزن اولیه ۷۹

وزن قبلی ۷۸

وزن فعلی ۷۷

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
@maryam_joni     سلام عزیزم شنبه گذشته ۷۱/۹۰۰ بودم امروز ۷۱ شدم

سلام عزیزمممم مبارکههههههه نزدیک یک کیلو کاهش باریکلا 😍😍😍

سرگروه گروه  آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
کاهشتتتتتتت مبارکککک عالیه

قوووووربوووونت

امیدوارم ادامه داشته باشه تا ۷۵ اکثرا خوب میام ولی بعدش نه. حالا فعلا ادامه میدم به امید خدا

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
قوووووربوووونت امیدوارم ادامه داشته باشه تا ۷۵ اکثرا خوب میام ولی بعدش نه. حالا فعلا ادامه میدم به ...

ایشالله که میتونییی تو قوی تر از این حرفای زرنگ منی

سرگروه گروه  آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
ایشالله که میتونییی تو قوی تر از این حرفای زرنگ منی

اگه دختر خوبی باشم برام چی میخری😂