maryam_joni مدیر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 عنوان تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙 | مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 161 پست سلاممممم عشقا تغییرات وزنتونو اینجا بزارین 😍هر هفته دوشنبه ها تغییراتو ببینیممم💙و انرژی بگیریمممم مامیتونیمممممم💪💪💪تاپیکو میبندم از دوشنبه هفته بعد بزاریم وزنارو گروه ابی لایک کنه سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙 1401/02/26 | 10:56 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر_فاطمه_السادات عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 712 وزن هدف ۵۲وزن شروع ۷۲هفته پیش ۶۳.۲۰۰این هفته ۶۳🤐🤐🤐🤐🤐 عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 ممنون بچه ها از اینکه انرژی میدید. قربونت بشمممم سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 @هستیامفرنگیس سلام عزیزم صبحت بخیر وزن کردی؟ من باید برم زود 😶زودتررر بیااا سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
هستیامفرنگیس عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 2340 @هستیامفرنگیس سلام عزیزم صبحت بخیر وزن کردی؟ من باید برم زود 😶زودتررر ... سلام عزیزم ، صبحت بخیر🌹ببخشید دیر اومدم ، سرم خیلی شلوغ بود .وزنم بازم ۷۲😐، اما امیدوارم که هفته ی آینده انشاالله کاهش داشته باشم 😊 خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 سلام عزیزم ، صبحت بخیر🌹 ببخشید دیر اومدم ، سرم خیلی شلوغ بود . وزنم بازم ۷۲😐، اما امیدوارم که هف ... سلام عزیزم 😐چرا اینجوری شدشدت ورزشتو زیادتر کن اگه میتونی سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
عسل1401 عضویت: 1390/01/17 تعداد پست: 443 گزارش وزن ۲۳ خرداد ۱۴۰۱:وزن شروع با شما: ۶۲.۷وزن هفته پیش: ۶۰.۷وزن فعلی: ۵۹.۸💙💙💙
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 گزارش وزن ۲۳ خرداد ۱۴۰۱: وزن شروع با شما: ۶۲.۷ وزن هفته پیش: ۶۰.۷ وزن فعلی: ۵۹.۸ 💙💙💙 مبارکه قشنگم عالیه سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 سلام وزن هفته ی پیش : ۸۵ وزن این هفته : ... بوس بهت سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
باهاناز عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 3386 سلام عزیزم وزن هدف اول ۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن وزن هفته پیش ۶۶ وزن امروز ۶۵/۵ 🌹😘 عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲
hastiii99 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2927 سلام خوبین وزن هفته پیش ۵۸وزن الان ۵۶.۸۰۰شوهرم میگه دیگه بسه نمیخواد ادامه بدی شاید رفتم تثبیت 💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 سلام خوبین وزن هفته پیش ۵۸ وزن الان ۵۶.۸۰۰ شوهرم میگه دیگه بسه نمیخواد ادامه بدی شا ... سلام عزیزمممم مبارکه خب برو تثبیت😍😍😍 سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
hastiii99 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2927 سلام عزیزمممم مبارکه خب برو تثبیت😍😍😍 فدات عزیزدلم اخه دلم میخواست تا ۵۰ برم شوهرم میگه نه خیلی لاغر میشی دیگه همینجوری خوبی 💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
maryam_joni مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 فدات عزیزدلم اخه دلم میخواست تا ۵۰ برم شوهرم میگه نه خیلی لاغر میشی دیگه همینجوری خوبی ... اینجوری چیزی براش نمیمونه به حرف شوهرت گوش بده 😉@فنچa74 عزیزمممممم یه عضو جدیددد سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙