رفته بودیم خونه فامیلای شوهرم اونجا دختر مجرد چندتایی بود یکیشون ک هم سن و سال شوهرمه و خیلی خوشگله حسابی ب خودش رسیده بود با مانتوی کوتاه هی رژه میرفت جلوی شوهرم .آخرشب شوهرم بهم میگه فلانی چقدر خوشگل و خوش استیله .منم داغ کردم گفتم چه خوب نگاه میکنی دوست داشتی میرفتی اونو میگرفتی.خیلی از اون فامیلای شوهرم خوشم نمیاد و اصلا دوست ندارم برم خونشون.خیلی از حرف شوهرم بدم اومد
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر اعتماد دارید به همسرتون خب اوکی چه اشکالی داره از زیبایی یه انسان بگه
اما اینجور که شما گفتی یعنی اعتماد نداری
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
حتی به شوخی هم همچین پیشنهاد مسخره ای رو ندید لطفا!
اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت