nilajonam مدیر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 عنوان اشپزی🙃🙃 | مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 90 پست خانومای خانه دار بیاین چند تا غذای متنوع در عین حال خوشمزه شام و نهار بگید متناسب مهمون باشه از اون عالیاش بگین ک مهمونم اقوام اقایی هست نمیخام حرفی پشت سرم بمونه 😌😌😌😌 میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :) 1401/02/25 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26793 لابلای معرفی غذاهای اعیونی تون یه غذای ساده دانشجویی هم بمن بگید مغزم کار نمیکنه میخام برا خودم و دا ... گوجه حلقه حلقه کن تفت بده روش تخم مرغ بنداز این میشه دانشجویی🤣🤣میتونی توش سیب زمینی یا کالباس بریزیمیتونی سیب زمینی ابپز کنی با تن ماهی قاطی کنی خوشمزه میشه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ثمین_ثمین عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4913 ماكاروني، كتلت، نيمرو😁 ماکارونی و کتلت وقت گیرن من دیشب همش ۲ ساعت خابیذم خیلی خستم واقعا ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
امیرایلیا عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 چه حوصله ای داری ۱۰روزمیشه تقریبا۲۰تاوعده غذایی بدون صبحونه اسی ازاول سنگ تموم بذاری وبهشون زیادی خوش بگذره ول کنت نیستن بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26793 اره خداروشکر خب ما چابهار هستیم اونا از شیراز میان دیدن ما من تازع عروسم و حالا مثلا د ... عالیه که الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
vibi عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 1084 ماکارونی و کتلت وقت گیرن من دیشب همش ۲ ساعت خابیذم خیلی خستم واقعا خب فقط ميمونه نيمرو
نهنگ_بیبال عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8132 لابلای معرفی غذاهای اعیونی تون یه غذای ساده دانشجویی هم بمن بگید مغزم کار نمیکنه میخام برا خودم و دا ... گوجه پلو...کته با نیمرو😋 اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 چیا داری مواد گوشت قرمز گوشت مرغ ماهی گوشت چرخ کرده قارچ زعفران چیا داری همشو دارم گوشت ماهی میگو گوشت چرخ کروه گوشت گوساله گوشت گوسفند مرغ بوقلمون همه دارم 😂😂😂نمیدونم چی ازشون ب عمل بیارم ک بهترین باشه میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
ثمین_ثمین عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4913 گوجه حلقه حلقه کن تفت بده روش تخم مرغ بنداز این میشه دانشجویی🤣🤣میتونی توش سیب زمینی یا کالباس بریز ... 👌👌 میخام سیب زمینی و سوسیس سرخ کنم و روش تخم مرغ بزنم😂 ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26793 👌👌 میخام سیب زمینی و سوسیس سرخ کنم و روش تخم مرغ بزنم😂 عالی قارچم بریز به به الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
vibi عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 1084 👌👌 میخام سیب زمینی و سوسیس سرخ کنم و روش تخم مرغ بزنم😂 تن ماهي و تخم مرغ هم خوبه واسه فردا
کارن۷۷۳۴ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 3135 لابلای معرفی غذاهای اعیونی تون یه غذای ساده دانشجویی هم بمن بگید مغزم کار نمیکنه میخام برا خودم و دا ... سیب زمینی سرخ کرده
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 مرصع پلو جواهر پلو ته چین دلمه کوفته در انواع و اقسام خوراک ژیگو اردور سزار کلم ما ... دستور جواهر پلو و مرصع پلو میدی میخام امتحان شده باشه ن اینایی ک تو گوگله ممنونم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
ثمین_ثمین عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4913 گوجه پلو...کته با نیمرو😋 گوجه پلو همون استامبولی؟ ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
ثمین_ثمین عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4913 عالی قارچم بریز به به عزیزم😁😘 ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎