2821
2789
عنوان

اشپزی🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 90 پست
لابلای معرفی غذاهای اعیونی تون یه غذای ساده دانشجویی هم بمن بگید مغزم کار نمیکنه میخام برا خودم و دا ...

گوجه حلقه حلقه کن تفت بده روش تخم مرغ بنداز این میشه دانشجویی🤣🤣میتونی توش سیب زمینی یا کالباس بریزی

میتونی سیب زمینی ابپز کنی با تن ماهی قاطی کنی خوشمزه میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه حوصله ای داری ۱۰روزمیشه تقریبا۲۰تاوعده غذایی بدون صبحونه اسی ازاول سنگ تموم بذاری وبهشون زیادی خوش بگذره ول کنت نیستن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
اره خداروشکر  خب ما چابهار هستیم اونا از شیراز میان دیدن ما  من تازع عروسم و حالا مثلا د ...

عالیه که

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چیا داری مواد  گوشت قرمز  گوشت مرغ ماهی گوشت چرخ کرده قارچ زعفران چیا داری

همشو دارم گوشت ماهی میگو گوشت چرخ کروه گوشت گوساله گوشت گوسفند مرغ بوقلمون همه دارم 😂😂😂نمیدونم چی ازشون ب عمل بیارم ک بهترین باشه 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
گوجه حلقه حلقه کن تفت بده روش تخم مرغ بنداز این میشه دانشجویی🤣🤣میتونی توش سیب زمینی یا کالباس بریز ...

👌👌 میخام سیب زمینی و سوسیس سرخ کنم و روش تخم مرغ بزنم😂

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
مرصع پلو جواهر پلو ته چین دلمه کوفته در انواع و اقسام خوراک ژیگو اردور سزار  کلم  ما ...

دستور جواهر پلو و مرصع پلو میدی میخام امتحان شده باشه ن اینایی ک تو گوگله ممنونم 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز