2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خانواده ش رفتار خوبی باهات دارن چه ایرادی داره؟اونم مثل پدر و مادر خودت ولی ازینطرف خانواده ی خ ...

من ممنونشون هستم ولی ادم با خانواده خودشم اختلاف سلیقه داره چه برسه به خانواده همسر. اینحور مواقع بخوای خرف بزنی میشی ناشکر و ناسپاس و...

اینکه وابسته خانواده شوهر باشید 

وابستگس مالی نیست مثلا دخترم رو پدر سوهر از مدرسه برمیگردونه نزدیکه خونشون به ما مدرسه هم کلا پنج دقیقه فاصله‌ست بارها گفتم که سرویس بگیریم همسرم گفته بابام که بیکاره میارتش

به نظرم رفت و امدتو محدود کن در حد احترام ..که زیاد دم دستی نشی..

رفت و امد ندارم پدرشوهرررو هر روز میبینم مادر شوهر هر روز زنگ میزنه پیام میده بابا فاصله هم خوبه کمی

رفت و امد ندارم پدرشوهرررو هر روز میبینم مادر شوهر هر روز زنگ میزنه پیام میده بابا فاصله هم خوبه کمی

خب چه ایرادی داره انقدر ناشکری نکن ...سخت بگیری سخت میگذره .مهم اینا شبا با شوهرت تنهایی😂😂

منظورم اینه حداقل شبا دیگه نیستن راحتی با خانواده ت.بعدشم کاری نمیکنن..مادر دلش میخواد از عروس و پسر ...

نمیدونم چرا من خسته میشم مرتب تماس بگیرن اگه مامان منم هر روز زنگ میزد شوهرم یا بابام به نظرت اون شاکی نمیشد 

نمیدونم چرا من خسته میشم مرتب تماس بگیرن اگه مامان منم هر روز زنگ میزد شوهرم یا بابام به نظرت اون شا ...

والا مادر منم هر روز زنگ میزنه یه روز نمیزنه زنگ میزنم شاکی میشم که تو منو دوس نداری...