somuch مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 404 عنوان این چه وضعیه من گرفتار شدم 291 بازدید | 15 پست چرا انقدر وابسته به خانواده شوهر باشم 1401/02/25 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somuch مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 404 اینجوری باید خفه باشم حق ندارم اعتراضی کنم یا نسبت به مسئله ای واکنش نشون بدم چون سریع منت میذارن
بتیناجون عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 396 اگه خانواده ش رفتار خوبی باهات دارن چه ایرادی داره؟اونم مثل پدر و مادر خودتولی ازینطرف خانواده ی خودتو فراموش نکن و محبتتو دریغ نکن ازشون..
somuch مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 404 اگه خانواده ش رفتار خوبی باهات دارن چه ایرادی داره؟اونم مثل پدر و مادر خودت ولی ازینطرف خانواده ی خ ... من ممنونشون هستم ولی ادم با خانواده خودشم اختلاف سلیقه داره چه برسه به خانواده همسر. اینحور مواقع بخوای خرف بزنی میشی ناشکر و ناسپاس و...
somuch مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 404 اینکه وابسته خانواده شوهر باشید وابستگس مالی نیست مثلا دخترم رو پدر سوهر از مدرسه برمیگردونه نزدیکه خونشون به ما مدرسه هم کلا پنج دقیقه فاصلهست بارها گفتم که سرویس بگیریم همسرم گفته بابام که بیکاره میارتش
بتیناجون عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 396 من ممنونشون هستم ولی ادم با خانواده خودشم اختلاف سلیقه داره چه برسه به خانواده همسر. اینحور مواقع بخ ... به نظرم رفت و امدتو محدود کن در حد احترام ..که زیاد دم دستی نشی..
somuch مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 404 به نظرم رفت و امدتو محدود کن در حد احترام ..که زیاد دم دستی نشی.. رفت و امد ندارم پدرشوهرررو هر روز میبینم مادر شوهر هر روز زنگ میزنه پیام میده بابا فاصله هم خوبه کمی
بتیناجون عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 396 رفت و امد ندارم پدرشوهرررو هر روز میبینم مادر شوهر هر روز زنگ میزنه پیام میده بابا فاصله هم خوبه کمی خب چه ایرادی داره انقدر ناشکری نکن ...سخت بگیری سخت میگذره .مهم اینا شبا با شوهرت تنهایی😂😂
somuch مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 404 خب چه ایرادی داره انقدر ناشکری نکن ...سخت بگیری سخت میگذره .مهم اینا شبا با شوهرت تنهایی😂😂 شبا چرا اخه. تنها چرا باشم دوتا بچه دارم
بتیناجون عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 396 شبا چرا اخه. تنها چرا باشم دوتا بچه دارم منظورم اینه حداقل شبا دیگه نیستن راحتی با خانواده ت.بعدشم کاری نمیکنن..مادر دلش میخواد از عروس و پسرش خبر داشته بلشه مثل مادر خودت
somuch مدیر استارتر عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 404 منظورم اینه حداقل شبا دیگه نیستن راحتی با خانواده ت.بعدشم کاری نمیکنن..مادر دلش میخواد از عروس و پسر ... نمیدونم چرا من خسته میشم مرتب تماس بگیرن اگه مامان منم هر روز زنگ میزد شوهرم یا بابام به نظرت اون شاکی نمیشد
بتیناجون عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 396 نمیدونم چرا من خسته میشم مرتب تماس بگیرن اگه مامان منم هر روز زنگ میزد شوهرم یا بابام به نظرت اون شا ... والا مادر منم هر روز زنگ میزنه یه روز نمیزنه زنگ میزنم شاکی میشم که تو منو دوس نداری...