فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2516 عنوان کیا جوش صورتشون درمان کردن 516 بازدید | 74 پست جوش و آکنه شدیداگه از کرم ژل محلول یا هرچیزی که جوشتون خوب شده و جای جوش لک از بین رفته نتیجه گرفتینممنون میشم بگین آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟ دیروز | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاتل_ننت عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 390 فقط دکتر جواب میدهابجیمم کل راها رو امتحان کرد هیچی اندازه دکتره جواب نداشت
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49094 دلیلشو پیدا کنمن از هورمونام بود درمان کردم حل شد منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 4279 من دکترم اول پیلینگ کرد واسمبعد محلول و کرم دادپوستم برق میزنه الانبعد اون محلولی ک داده بهم هرررجوشی ک میزنم با بدترین جای جوس و قرمزی و جاشو میبره تمیییزدیگ نگران نیستم جوش بزنم جاش بمونه
مشکل_بزرگ۲ عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 497 دوستم خیلیییی جوش داشت،پر بود صورتشفقط با دکتر درمان شدالان جاشون مونده که برای اونا گفته باید بره لیزر -گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2516 فقط دکتر جواب میدهابجیمم کل راها رو امتحان کرد هیچی اندازه دکتره جواب نداشت یکی ازآشناهامون متخصص هست غیر حضوری ویزیتم کرد عکس فرستادم چند تا ژل نوشت ولی اینجا پرسیدم گفتن راضی نبودن از این ژلانمیدونم چیکار کنم به حرف دکتر گوش کنم یا اینجا آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
parally عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 128 من دکترم بهم محلول کلیندامایسین و صابون گوگرد داده خوب شده پوستم البته باز هم علت هرجوشی متفاوت هستش
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2516 دلیلشو پیدا کنمن از هورمونام بود درمان کردم حل شد منم هورمونیه ولی تا هورمونام درست بشه طول میکشهالان جوشام درست نکنم پوستم داغون میشه میخوام جاش گود نشه آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
قاتل_ننت عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 390 یکی ازآشناهامون متخصص هست غیر حضوری ویزیتم کرد عکس فرستادم چند تا ژل نوشت ولی اینجا پرسیدم گفتن راضی ... چ ژلیه؟آخه فک نکنم جوش و اکنه با ژل درمان شهدرمانش بیشتر از ایناس
lkjhhgffdss عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5890 پن ضد جوش پرودرما رژیم رعایت کن این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2516 من دکترم اول پیلینگ کرد واسمبعد محلول و کرم دادپوستم برق میزنه الانبعد اون محلولی ک داده بهم هرررجوش ... عزیزم میشه اسم محلولش بگی یا اگه دست سازه روش نوشته ترکیبش رو آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 4279 عزیزم میشه اسم محلولش بگی یا اگه دست سازه روش نوشته ترکیبش رو پاک شده از روش اسم ترکیباتش