2777
2789
عنوان

کیا جوش صورتشون درمان کردن

516 بازدید | 74 پست

جوش و آکنه شدید

اگه از کرم ژل محلول یا هرچیزی که جوشتون خوب شده و جای جوش لک از بین رفته نتیجه گرفتین

ممنون میشم بگین

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکترم اول پیلینگ کرد واسم

بعد محلول و کرم داد

پوستم برق میزنه الان

بعد اون محلولی ک داده بهم هرررجوشی ک میزنم با بدترین جای جوس و قرمزی و جاشو میبره تمیییز

دیگ نگران نیستم جوش بزنم جاش بمونه

دوستم خیلیییی جوش داشت،پر بود صورتش

فقط با دکتر درمان شد

الان جاشون مونده که برای اونا گفته باید بره لیزر

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
فقط دکتر جواب میدهابجیمم کل راها رو امتحان کرد هیچی اندازه دکتره جواب نداشت

یکی ازآشناهامون متخصص هست غیر حضوری ویزیتم کرد عکس فرستادم چند تا ژل نوشت ولی اینجا پرسیدم گفتن راضی نبودن از این ژلا

نمیدونم چیکار کنم به حرف دکتر گوش کنم یا اینجا

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
دلیلشو پیدا کنمن از هورمونام بود درمان کردم حل شد

منم هورمونیه ولی تا هورمونام درست بشه طول میکشه

الان جوشام درست نکنم پوستم داغون میشه

میخوام جاش گود نشه

من دکترم اول پیلینگ کرد واسمبعد محلول و کرم دادپوستم برق میزنه الانبعد اون محلولی ک داده بهم هرررجوش ...

عزیزم میشه اسم محلولش بگی

یا اگه دست سازه روش نوشته ترکیبش رو