2777
2789
عنوان

کیا جوش صورتشون درمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست
از ضد جوش سبوما اردن استفاده کن با ژل شستشوی لامینین AHAآبرسان نو آکنه ضد آفتاب پرریم ببین واقعا خوب ...

ممنون عزیزم

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلیندامایسین_ناژو من تابستون خریدم ۴۰ هزارتومن از داروخونه دیگه اخرشه باید بازم بخرم قیمت جدید ندارم ...

چه خوب ...من چند سال پیش کلیندا زدم مثل آب بود برام اثر نکرد

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
ع چاتی پاتی پرسیدم میگه ک واسه جوش و اکنه اس پوست هم قرمز و خشک میکنه ولی خب باید زیر نظر پزشک مصرف ...

هوش مصنوعی میگفت اکنومیس خوبه اما پانژل نگیر

اسی من همه راهها رو رفتم هررررکاری بگی کردمهمه ی این راههایی که دوستان میگن رفتمفایده نداشتفقط نورم ...

عزیزم شما ژل اکنومیس امتحان کردین؟ دکتر برام نوشته

من پماد تتراسایکلین و زینک استفاده میکنمضدآفتاب هم فاقد چربی باشه. ساده ساده اگه حاوی ترکیبات ضدجوش ...

اتفاقا دکتر برای من قرص تتراسایکلین هم نوشته

با ضدآفتاب مدیران

نمیدونم طبق نسخه پزشک عمل کنم یانه

پانژل خیلی مزخرفه

این دوتا ژل استفاده کردین؟

پانژل برای جوش فعال خوبه اونم در حد خشک کردن عمل میکنه جلوی لک نمیگیره