فرفره_جادو مدیر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2526 عنوان کیا جوش صورتشون درمان کردن | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 74 پست جوش و آکنه شدیداگه از کرم ژل محلول یا هرچیزی که جوشتون خوب شده و جای جوش لک از بین رفته نتیجه گرفتینممنون میشم بگین آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟ 1404/10/14 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویادربیداری عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2700 اسی من همه راهها رو رفتم هررررکاری بگی کردمهمه ی این راههایی که دوستان میگن رفتمفایده نداشتفقط نورم اسکین و راکوتانهمین
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2526 از ضد جوش سبوما اردن استفاده کن با ژل شستشوی لامینین AHAآبرسان نو آکنه ضد آفتاب پرریم ببین واقعا خوب ... ممنون عزیزم آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2526 کلیندامایسین_ناژو من تابستون خریدم ۴۰ هزارتومن از داروخونه دیگه اخرشه باید بازم بخرم قیمت جدید ندارم ... چه خوب ...من چند سال پیش کلیندا زدم مثل آب بود برام اثر نکرد آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
lkjhhgffdss عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5900 شما استفاده کردی عزیزم؟ بله این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2526 ع چاتی پاتی پرسیدم میگه ک واسه جوش و اکنه اس پوست هم قرمز و خشک میکنه ولی خب باید زیر نظر پزشک مصرف ... هوش مصنوعی میگفت اکنومیس خوبه اما پانژل نگیر آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
لولو_جان_هستم عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 971 من پماد تتراسایکلین و زینک استفاده میکنمضدآفتاب هم فاقد چربی باشه. ساده ساده اگه حاوی ترکیبات ضدجوش و اینا باشه باز جوش میزنم
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2526 اسی من همه راهها رو رفتم هررررکاری بگی کردمهمه ی این راههایی که دوستان میگن رفتمفایده نداشتفقط نورم ... عزیزم شما ژل اکنومیس امتحان کردین؟ دکتر برام نوشته آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
mamanaghdas عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 583 من دکترم اول پیلینگ کرد واسمبعد محلول و کرم دادپوستم برق میزنه الانبعد اون محلولی ک داده بهم هرررجوش ... اسم دکترت چیه
mamanaghdas عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 583 هوش مصنوعی میگفت اکنومیس خوبه اما پانژل نگیر پانژل خیلی مزخرفه
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2526 من پماد تتراسایکلین و زینک استفاده میکنمضدآفتاب هم فاقد چربی باشه. ساده ساده اگه حاوی ترکیبات ضدجوش ... اتفاقا دکتر برای من قرص تتراسایکلین هم نوشتهبا ضدآفتاب مدیراننمیدونم طبق نسخه پزشک عمل کنم یانه آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
mahtabjojo عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 174 من دکترم اول پیلینگ کرد واسمبعد محلول و کرم دادپوستم برق میزنه الانبعد اون محلولی ک داده بهم هرررجوش ... محلول چی بود عزیزم
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2526 پانژل خیلی مزخرفه این دوتا ژل استفاده کردین؟پانژل برای جوش فعال خوبه اونم در حد خشک کردن عمل میکنه جلوی لک نمیگیره آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
قاتل_ننت عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 432 هوش مصنوعی میگفت اکنومیس خوبه اما پانژل نگیر اونم بگیر ضرر نداره