2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه رزقت زیاد میشه شادی میاره

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
سلام عزیزم میخواستم ببینم بچتو نگه داشتی یا سقطش کردی؟خیلی به فکرت بودم

سلام گلم خوبی .شوهرم مجبورم کرد قرصارو مصرف کروم متاسفانه .اما خیلی کم خون ریزی داشتم و چیزی دفع نکردم .خودم که به دلم افتادهذسقط نشده اما از ترس شوهرم نمیتونم چیزی بگم .یه حوزی ترسوندمش که سقط ناقص انجام شده و باید کورتاژ بشم.گفتم بهش دکتر گفته ده روز دیگه باید مججد سونو بشی .انشالله ک بچن سالم باشه .توروخدا برام دعاکن .چون در حد دوتا پد خون ریزی خفیف داشتم .الانم ک روز سومه یکم لکه بینی دارم .خواهس میکنم برام دعا کن بچم سالم باشه و شوهرم دبگه اصرار ب سقط نکنه

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما برات دعا می‌کنم

راستش منم چند سال پیش شوهرم مجبورم کرد بچمو سقط کنم وقتی تاپیکتو دیدم یاد اون روزای خودم افتادم البته من آمپول زدم برای منم خونریزی خفیف بود ولی چیزی نیومد دیگه مجبور شدم کورتاژ کنم 

چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما برات دعا می‌کنم راستش منم چند سال پیش شوهرم مجبورم کرد بچمو سقط کنم وق ...

چقد مردا نامردن .اخه من دیدم تو سایت خیلی قرص خورده بودن سقط نشده بوده و بچه سالم بوده .منم دلم به همین خوشه

مردا خیلی بی‌معرفتو پستن برای من که هر وقت کوچکترین خوبی می‌کنه از اون طرف صدبرابر بدی می‌کنه سر هر مسئله‌ایم خونواده‌مو فحش میده .نمیدونم چی‌بگم به‌خدا. ایشالله هر چی میخوای همون بشه. من که ۵سال بعدش بازم نا خواسته باردار شدم دیگه قلبش تشکیل نشده بود خودم که فکر میکنم به خاطر اون آمپولو کورتاژ رحمم نابود شد.خدا اینجور مردایی رو نابود کنه که زنانگیمونو ازمون گرفتن.✋💔

مردا خیلی بی‌معرفتو پستن برای من که هر وقت کوچکترین خوبی می‌کنه از اون طرف صدبرابر بدی می‌کنه سر هر ...

هی چی یگم یخدا امروز دارم میرم دکتر ک برام سونو بنویسه.😔😔😔

ایشالله که چیزی نشده باشه و سالم باشه. برات دعا کردم💕🙂

سلام گلم رفتم دکتر گفت سقط نکردی ‌سونو هملازم‌نیست بدی ..مجدد قرصارو پس فردا بخور.حالا شوهرم رفته بخره باز .دعا کن سقط بشه دبث این دفعه چون اگ سالم بمونه فک نکنم بچه ای سالمی از توش در بیاذ.شوهرم بهم‌میگه تو حیوون صفتی .چرا اورژلنسی نخوردی .منم میگم تو چرا جلو‌خودتو نگرفتی.خیلی خستم .انواع توهینارو بهم کرده این چند روز .بهم‌میگه تو روسیاه عالمی .

خیلی دلم گرفته.

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.شوهر شمام دقیقا مثل شوهر منه اونم به من کلی بدو بیراه گفت .بهم میگفت پنهانکاری کردی و کاندومو سوراخ کردی‌و از این حرفا .

خدا نابودشون کنه غصه نخور عزیزم اینا همه میگذرن....  

ایشالله که با این قرصا دیگه سقط بشه توکلت به خدا باشه عزیزم ...مواظب خودت باش