2777
2789
عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.شوهر شمام دقیقا مثل شوهر منه اونم به من کلی بدو بیراه گفت .بهم میگفت پنها ...

ممنون عزیزم .خیلی میترسم .شبا کابوس میبینم .از لحاظ روحی از بین رفتم دیگه .شوهرم بهم میگه تو عوضی ترین ادم دنیاییی.خیلی برام دعا کن .امروز تز سرکار بیام قرصارو استفاده میکنم .دعا کن برام که سقط بشه دیگع .

ممنون عزیزم .خیلی میترسم .شبا کابوس میبینم .از لحاظ روحی از بین رفتم دیگه .شوهرم بهم میگه تو عوضی تر ...

قربونت برم عزیزم .نگران نباش ایشالله این روزا تموم میشه .اگه خدایی نکرده با قرصا کامل دفع نشه مجبوری بری کورتاژ که اونم جای نگرانی نداره .منم مجبور شدم برم کورتاژ چون ی تیکش مونده بود.مردام همینن دیگه هر چی که لایق خودشونه رو به ما نسبت میدن.به خاطر بچت جوابشو نده فقط خدا باید جوابشون رو بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم عزیزم .نگران نباش ایشالله این روزا تموم میشه .اگه خدایی نکرده با قرصا کامل دفع نشه مجبوری ...

عزیزک سلام خوبی من دوباره اموز یکم لکه بینی داشتم .شوهرمم قرصارو مجدد خرید .منم استفاده کردم یکیش از واژنم دراومد .درمجموع چهارده تا قرص سایتوتیک ک مطعنم اصل هم هست .ولی متاسفانه فقطدو قطره  هون ازم اومد .شنبه میرم سونو 

سلام عزیزم یعنی هییچی ازت دفع نمیشه ؟خدا کنه زود دفع بشه اینجوری آدم همش استرس داره .ایشالله هر چی خیره همون بشه.ولی اصلا نگران نباش و سونوگرافی‌رو حتما برو تا ایشالله کامل که دفع میشه بدونی چون  فقط با سونو معلوم میشه که کاملا دفع شده یا نه.ببخشید عزیزم ی سوال داشتم شوهر شمام دیگه بچه دوم نمیخواد؟

سلام عزیزم یعنی هییچی ازت دفع نمیشه ؟خدا کنه زود دفع بشه اینجوری آدم همش استرس داره .ایشالله هر چی خ ...

چرا عزیزم الان کلی لخته دفع کردم .ولی چهارتا قرص ک واژینال کرذم اومدن بیرون .اره شنبه میرم سونو .میگه فعلا نمیخام .میخام پولدار بشم اوموقت بچه دوم 

چرا عزیزم الان کلی لخته دفع کردم .ولی چهارتا قرص ک واژینال کرذم اومدن بیرون .اره شنبه میرم سونو .میگ ...

خوبه عزیزم اینجور که میگی صد در صد افتاده و جای نگرانی نیست .سونوگرافیم بری خیالت راحت میشه. خوب شوهرتم شاید حق داره واقعا با این گرونی و تورم واقعا سخته که ی بچه دیگه رو ساپورت کنید ایشالله به قول شوهرتون پولدار بشید دوباره بچه دار میشین .شما هنوز خیلی جوونین 

خوبه عزیزم اینجور که میگی صد در صد افتاده و جای نگرانی نیست .سونوگرافیم بری خیالت راحت میشه. خوب شوه ...

خیلی از دستش ناراحتم چون خییلیییی بهم توهینای بدی کرد .بیشتر از سقط از اون توهینا ناراحتم .اره حالا میرم سونو هنوز یکم خون ریزی دارم قطع بشه میرم انشالله .

خیلی از دستش ناراحتم چون خییلیییی بهم توهینای بدی کرد .بیشتر از سقط از اون توهینا ناراحتم .اره حالا ...

سلام عزیزم .خوبی........ایراد نداره عزیزم مردا همینن دیگه باید تحملشون کنی ....رفتی سونو .چی گفت دکترت؟

سلام عزیزم .خوبی........ایراد نداره عزیزم مردا همینن دیگه باید تحملشون کنی ....رفتی سونو .چی گفت دکت ...

نه هنوز خونریزی دارم .گفتم خون ریزم قطع بشه بعد برم.ولی کمه زیاد نیس

سلام عزیزم خوبی  چه خبر  خونریزیت تموم شد؟رفتی سونو  شوهرت رفتارش باهات خوب شده؟

سلام گلم خوبی متاسفانه من کورتاژ شدم .شوهرم خیلی پشیمونه ولی هنوزم میگه من بچه نمیخواستم .حال روحیم داغونه .افسردم هموگلوبینم از دوازده رسیده ب هشت ‌.

سلام گلم خوبی متاسفانه من کورتاژ شدم .شوهرم خیلی پشیمونه ولی هنوزم میگه من بچه نمیخواستم .حال روحیم ...

سلام عزیزم واقعا متاسف شدم ....حتما چند تا سونو گرافی برو که خدایی نکرده زخمی عفونتی ایجاد نشده باشه.چون بعد از کورتاژ احتمال زخم یا عفونت بالاس.سعی کن روحیتو حفظ کنی تو جوونی و هنوز خیلی فرصت داری.آرزوی بهترینا رو میکنم برات خواهر گلم❤❤❤