2777
2789
عنوان

ختم قران

65 بازدید | 10 پست

ـ🌹ـ🌹ـ🌹ـ🌹🌹ـ🌹ـ🌹ـ🌹ـ🌹ختـــم قــــــرآن به نیت سلامتی و ظهور حضرت مهدی و حاجت روایی هممون   هدیه به ائمه  اموات شهدا

فرصت تلاوت از امشب تا چهارشنبه  2/28🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

هر کس هر جزء برمیداره اعلام بفرماید

التماس دعا

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
من ۴

قبول باشه عزیزم  

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام آبجی نگفتی صفحه چند وچند من نفهمیدم من میخوام بخونم اما فردا شب 

سلام خودتون یک جز  انتخاب کنین  

من جز اول امشب تا فردا حتما میخونم اگه خدا بخواد. اول گفتم جز سی ولی تعویضش کردم .گلم 

قبول باشه عزیزم

قبول باشه عزیزم

سلام آبجی خیلی مهمه خوب من گفتم میخونم و نخوتدم نمیدونم تو این تاپیک بوده فکر کنم 

آبجی من فکر نکنم خونده باشم وقول داده بود م بخونم آبجیمنجونم و ازت طلب ببخش  میخوام حلالم کن حلالم  میکنی خواهشن بگو 

من خوندم یانه 

نمیدونم چی بگم منو ببخش 

سلام آبجی خیلی مهمه خوب من گفتم میخونم و نخوتدم نمیدونم تو این تاپیک بوده فکر کنم  آبجی من فکر ...

سلام عزیزم فک نمیکنم جزءی برداشته باشی عزیز

2790
2778
2791
2779
2792