2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جونم بگو

۳۳سالمه جنس پوستم حساسه و بی آب 

پوستم سبزس دور چشمامم تیرس یکمی هم شل شده پوستم ی روتین پوستی خوب و قیمت مناسب میخواستم.

لطفا سوالارو تو تاپیک ج بده بقیه هم استفاده کنن

۳۳سالمه جنس پوستم حساسه و بی آب  پوستم سبزس دور چشمامم تیرس یکمی هم شل شده پوستم ی روتین پوستی ...

ببین عزیزم شما ژل شستشو میخوای،تونیک،ضدافتاب،مرطوب کننده ابرسان

برای شل شدگی پوست پودر کلاژن عالیه

برای تیرگی دور چشم فقط کرم سه کاره چشم

میشه یه روتین پوستی بهم پیشنهاد بدین؟؟ پوستم خشکه و یه کم کک و مک دارم مارک خوبم بهم معرفی کنین م ...

ژل شستشو،تونیک،ضدافتاب،مرطوب کننده،ابرسان

اگ خواستی خودم دارم 

ببین عزیزم شما ژل شستشو میخوای،تونیک،ضدافتاب،مرطوب کننده ابرسان برای شل شدگی پوست پودر کلاژن عالیه ...

پودر کلاژن چیه نشنیدم تا حالا

استفادش چطوره؟؟

مارکی ک مناسب پوستم باشه ینی برای پوست حساس باشه چیه

هرچی میبینم خشک و معمولی و چربه

mnd

مرسی عزیزم لطف کردی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
پودر کلاژن چیه نشنیدم تا حالا استفادش چطوره؟؟ مارکی ک مناسب پوستم باشه ینی برای پوست حساس باشه چیه ...

پودر کلاژن یه مکمل خوراکی طبیعی از پوست ماهی درست شده برای پوست عالیه هم جلوگیری از چین و چروک هم سفت و پر شدنش تو اب حل میکنی میخوری هیچ ضرری هم نداره

مارک سوپر استار،mnd