2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی😔

323 بازدید | 50 پست

تاپیک قبلیمم هست، گفتم حاملم و شوهرم مسخره بازیش گل کردا و تنها میخوابه،بدون اینکه بامن مشکل داشته باشه. منم دیگه اعصابم بهم ریخته چندروزه اعتناش نمیکنم.

امشب رفتم میگم شعورت نمیکشه زن حامله تنها نخوابه، میترسم، خو پاشو بیا اینور(مهربون نگفتم ،که بگید چرا منتشو کشیدی، با ناراحتی گفتم) ،اونم گفت نمیام اینور راحتم.

چند سالشه ‌ک چنین رفتاری داره؟پدر آینده‌رو😑

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم میفهمید منو یا نه ولی حالم از خودم ، از شرایطی که توشم بهم میخوره

حالم از باردار بودنم بهم میخورهههههه

چرا من بخاطر اون تو این شرایطم بعد اون به ... شم نیست اخه.‌...

کاش بمیرم تا عمر داره بمیره از حسرت اینکه پیشم نبود 

بمیره از عذاب وجدان

چرا دوست نداره بچه دار بشین خودت برو کنارش، بخواب سرت رو بزار رو سینش، خودت رو براش، لوس کن بگو دلم تنگ شده بابایی با زبون بچه ها باهاش حرف بزن

سکوت سرشار از ناگفته هاست
تو س  ک س  مشکل دارین؟

خودش میگه منم سرد شدم از وقتی بارداری، ولی طبیعی رفتار میکنه یعنی ازین لحاظ تو اذیت نیست، چند باری بوده ولی نه مثل قبل ولی یکطرفه نبوده ،۲تامون سرد بودیم

نمیدونم میفهمید منو یا نه ولی حالم از خودم ، از شرایطی که توشم بهم میخوره حالم از باردار بودنم بهم ...

نگران نباش تو هم خدایی داری خودت رو اذیت نکن بخاطر بچه یاد بهش اهمیت نده باهاش حرف نزن نگاشم نکن مردا همینن

سکوت سرشار از ناگفته هاست
مثلا ۳۴، والا که ریدم تو این پدر بودن

عزیزم انشالله مشکت برطرف بشه.یکم هم حساس شدی تو دوران بارداری باید بیشتر ملاحظه کنن آقای همسر

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree?