2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 50 پست
به درک محلش نده مادرش بهش زن داری رو یادنداده

نه که پدرش یادداده، از بس که ندیده نمدونه باید چیکار کنه، همچین مادر و پدرایی رو باید اعدام کرد که کشتن خودشونو با بچه تربیت کردنشون، وگرنه که شوهر من ادم خوبیه ولی انقدر کم توجهی دیده تو خونه الان نمیتونه مشکلات ذهنیشو مدریت کنه و اینطوری میشه

چرا دوست نداره بچه دار بشین خودت برو کنارش، بخواب سرت رو بزار رو سینش، خودت رو براش، لوس کن بگو دلم ...

والا خودش خاست ،من تا خودش نخاست هیچوقت نگفتم،

محل نمیده وقتی تو این حالته، امتحان کردم، حتی الان تو سالن بود وقتی از سرکار اومد، من رفتم دوش گرفتم اومدم تو سالن رو مبل اون زود پاشد رفت تو اتاق. برو بدرک اصلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه که پدرش یادداده، از بس که ندیده نمدونه باید چیکار کنه، همچین مادر و پدرایی رو باید اعدام کرد که ک ...

عزیزم الان به خاطرمسائل اقتصادی مرداحوصله ندارن من که خودم سرپرستم هم پدرم هم مادر اعصابم به هم ریخته ی مرداهم همینطورن .ناراحت نشو.البته اونم بایدشرایطتودرک کنه که نمیکنه بیخیال باش عزیزم پیله ش نباش خودش میادطرفت.برای نی نی تم خوب نیست ناراحتی

نگران نباش تو هم خدایی داری خودت رو اذیت نکن بخاطر بچه یاد بهش اهمیت نده باهاش حرف نزن نگاشم نکن مرد ...

کوش این خداااا، خستم تنهام، حفظ ظاهر جلو خانوادم داره خفم میکنه.... منه باردار باید انقدر غصه بخورم و گریه کنم و تو خودم بریزم، خو بیا بتمرگ اینور ولی ناراحت باش از هرچی که ناراحتی، بمنچه تو از یجا دیگه دلت گرفته باید منو بچزونی

کوش این خداااا، خستم تنهام، حفظ ظاهر جلو خانوادم داره خفم میکنه.... منه باردار باید انقدر غصه بخورم ...

برو بگو میخوام بچمو سقط کنم ببین چ عکسل عملی نشون میده 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
برو بگو میخوام بچمو سقط کنم ببین چ عکسل عملی نشون میده  

میگه برو هرکار میخای بکن.

کلا تو این حالت یه ادم بی احساس ، بی تفاوت بیخوده، 

که میدونه منم چرت میگم اهمیت نمیده. فقط یه جوابی میده که بیشتر لجم بگیره

میگه برو هرکار میخای بکن. کلا تو این حالت یه ادم بی احساس ، بی تفاوت بیخوده،  که میدونه منم چ ...

کاش زودبچه دارنمیشدی حالاهم که شده اشکال نداره خداداده ولی اگه مشاوره بیادباهات حتمابریدمشاوره.یابراش فایل  یاکلیپ بزارببینه یادبگیره

کاش زودبچه دارنمیشدی حالاهم که شده اشکال نداره خداداده ولی اگه مشاوره بیادباهات حتمابریدمشاوره.یابرا ...

والا من بعد ۴سال حتی بیشتر بچه دار شدم ، زود نبود.

خودش مشاور داره، اصلا ازینکه زیاد با مشاورشم نمیحرفه معلومه باخودش لج کرده و حال روحیش خوب نی

نه این چیزارویادندین اگه اتفاقی خدای نکرده براش بیفته میگه میخواستی این کاروبکنی سرکوفتی که من یکسره ...

من ک نمیگم حتما اینکار رو بکنه میخوام بدونم حسش چیه ناراحت میشه واکنش نشون میده پس دردش، چیه؟ والله

سکوت سرشار از ناگفته هاست