2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 50 پست
اولا که خواهر نیستم برادرم. 😁 . بعد هم ما مردا اینطوریم . اذیت کردن بعضی وقتا لذت بخشه برامون. البت ...

گیر دادن های الکی تون چیه .اینکه به زنتون الکی گیر میدین .مثلا کسی رو می بینید که موهاش بیرونه .به زنتون گیر میدین .انگار موهای زنتون بیرونه.زن دیگه زنا میکنه .انگار زنتون زنا کرده میاین پدر همسرتون در میارین .باور نمی کنم همه مردا اینجوری باشن .شوهر من مریضه مریض .روانیه .اسکول عوضیه.

گیر دادن های الکی تون چیه .اینکه به زنتون الکی گیر میدین .مثلا کسی رو می بینید که موهاش بیرونه .به ز ...

من تجربه این حس رو با یکی از دوست دخترهام دارم. البته گیر نمیدادم ولی واقعا به مرز انفجار می رسیدم که چیزی بهش نگم. و مشکل از اون نبود از من بود. اما دقیقا جریان چی بود؟ چیزی که من احساس می کردم اون موقع این بود که من مالک تام و تمام دوست دخترم هستم و خیلی میخوامش، دوست ندارم هیچکس دیگه ای دستش بهش برسه، فقط و فقط باید برای من باشه. این استرس زیاد باعث می شد که فکر کنم نکنه الان یکی موهاشو میبینه دلش میخواد؟ نکنه الان داره با یه مرد دیگه حرف میزنه؟ ببین اون مرده چطوری بهش لبخند زد؟ تو خونه تنهاست نکنه داره با یکی حرف میزنه و هزارتا چیز دیگه ... 

شکاک بودن به دو دلیله. معمولا یا ترس از آبرو پیش چشم دیگران و یا دوست داشتن خیلی زیاد طرف مقابل. 

که البته در هر صورت اشتباهه چون یه زن یک موجود آزاده و نه کسی که بخاطر ازدواج توی قفس افتاده باشه. 

در جست‌وجوی گنجم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تجربه این حس رو با یکی از دوست دخترهام دارم. البته گیر نمیدادم ولی واقعا به مرز انفجار می رسیدم ک ...

دقیقا .ولی شوهر من این چیزا حالیش نیست .فقط وفقط میگه حرف حرف من باشه .اجازه حرف زدن بهم نمی ده .وقتی می خوام بهش توضیح بدم که موهام یه خورده امد بیرون دلیل بر بد بودن طرف مقابل نیست .اصلا حرف گوش نمی کنه فقط نیگه کسی که موهاش بیرون باشه یا آرایش داشته باشه حتما وصد در صدا زنا کاره.حالا من موهام بیرون نمیزارم .مانتو جلو بازم که نمی پوشم .فقط بهش می گم از روی ظاهر کسی رو قضاوت نکن .متاسفانه فقط از روی ظاهر همه رو قضاوت میکنه .بعد به من شکاک میشه .ببخشید داداش سرتون رو به درد اوردم .

دقیقا .ولی شوهر من این چیزا حالیش نیست .فقط وفقط میگه حرف حرف من باشه .اجازه حرف زدن بهم نمی ده .وقت ...

خب اون احتمالا مشکل ریشه ای داره . ینی به خاطر اعتقاداتیه که براش ساخته شده و یا حل نمیشه یا اگه بشه خیلی سخت درست میشه. باز اگر کمکی از دست من بر بیاد خوشحال میشم انجام بدم. شاید همفکری در مورد رفتاراش و اینکه شما چه کاری کنید بهتر باشه برای راحتتر زندگی کردنتون. 

در جست‌وجوی گنجم!