2777
2789
عنوان

شما هنوز تو حمومتون تشت و پارچ دارین؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله لگن بزرگ و کوجیک داریم و چهارپایه کوتاه برای نشستن , تازه رنگشم با کاشیای حموم و بقیه وسایل حموم ست شده🤩🤩🤩

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
نه اصلا ربطی به این موضوع هم نداره ما داریم داخل حموممون  مثلا  میخوام کیسه بکشم   ت ...

خب اون لگن تو‌حموم جرم میگیره ، الوده میشه. خوب نیست بشینی توش.

منکه هیچی نمیذارم تو حموم. جز لیف و صابونو شامپو

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
نه اصلا ربطی به این موضوع هم نداره ما داریم داخل حموممون  مثلا  میخوام کیسه بکشم   ت ...

منم دهه هشتادیم ولی حوصله کیسه کشیدن ندارم 

دوست دارم نیم ساعتم برم و در بیام ولی به خاطر اینکه فشار آب کمه و موهام هم بلنده وسواسی هم هستم صد بار تشت آب پر میشه🥴🥴🥴

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

من دهه شصتی ام از کیسه کشیدن بدم میاد همین که تونستم خودم تنهایی برم حموم کیسه کشیدن و کنار گذاشتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز