2777
2789
عنوان

شما هنوز تو حمومتون تشت و پارچ دارین؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 96 پست

پارچ که نه دیگه 

تشت  هست و یه کاسه پلاستیکی و صندلی 

خود حمام هم زیر شیر یکم گود هست و جا داره آب بریزی و بشینی که معمولا من به همون دوش اکتفا میکنم 

مگر اینکه آب کم باشه که تشت رو بذارم پر شه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قدیما که اب گرم دائم نبود و آبگرمکن بود توی تشت آب پر میکردن الان نمیدونم چه استفاده ای داره

صحیح 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نداریم 

حالا چرا شکوندی 😑

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

آنقدر همیشه فشار آب کمه 

مجبوریم داشته باشیم🥴🥴🥴

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            
من یه لگن کوچیک پلاستیکی  دارم ،یدونه هم خیلی خیلی کوچیک  به رسم قدیم اما هیچ وقت استفاده ...

😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
آنقدر همیشه فشار آب کمه  مجبوریم داشته باشیم🥴🥴🥴

نه اصلا ربطی به این موضوع هم نداره ما داریم داخل حموممون 

مثلا  میخوام کیسه بکشم   توش اب پر میکنم و میشینم خوب خودمو خیس میکنم و مشغول به کار میشم من دهه۸۰ ایم مثلا خیر سرم😆😅😅🤣🤣🤣ولی اصلا مدرن نیستم یا باید این تشت و  کاسه یا همون پارچ پلاستیکی تو حموم باشه یا باید وان داشته باشیم 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

ما هم داریم 

مصرف آب حموم رو خیلی کم میکنه اتفاقا 

آفتابه هم داریم ما😅😅😅 

من برای خودم توش آب و جوش شیرین درست میکنم که همیشه آماده باشه برای شستشو😎 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز