شوهرم نمیدونه پیج اینستاش رو گوشیه منه بعد من صبح پاشدم رفتم تو پیجش دیدم با دوست دختر قبلیش چت میکنه حال احوال کرده حالشو پرسیده بنظرتون چیکار کنم کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط دعوا درست نكن چون باعث ميشه تو سرو صدا سو استفاده كنه تو ارامش توضيح بخواه اصلا ضعف نشون نده بگو ميخوام تا دير نشده و پچع ندارم در مورد تو تصميم بگيرم چون اعتماد منو از بين بردي
یکم صبر کن،تا ببینی حرفاشون به کجا میرسه. بعد درموردش با شوهرت حرف بزن،بدون داد و بیداد بدون تهدید و بدون عصبانیت و بدون محکوم کردن پر حرص خیلی آروم و منطقی باش و بگو اگه هنوز دلت گیره همینجا از هم جدا بشیم خیلی بهتره بگو از آبروتم نترس به کسی دلیلش رو نمیگم اینطوری باعث میشی تصمیم دلش رو بگیره. از نظر من کسی که بعد سه ماه از ازدواج که خب هنوز اول زندگیه و نمیشه گفت انقدر بهت عادت کرده از چشمش افتادی اینکار رو میکنه،اصلا و ابدا به درد ادامه زندگی نمیخوره. یا حسابی تنوع طلبه،یا هنوز دلش گیره و واسه تو نیست. در هر دو صورت بعدا بیشتر مشکل ساز میشه. مخصوصا اگه پای بچه وسط باشه