2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرم خودش بهش پیام داده متاسفانه

فقط دعوا درست نكن چون باعث ميشه تو سرو صدا سو استفاده كنه تو ارامش توضيح بخواه اصلا ضعف نشون نده بگو ميخوام تا دير نشده و پچع ندارم در مورد تو تصميم بگيرم چون اعتماد منو از بين بردي 

بهش بگو اصلا دوست ندارم با هیچ خانمی چت کنی حتی فامیل حتیییی فامیل 

چتاشونو پاک کرده بود دختره الان جواب داد فهمیدم دارن چت میکنن باهم وگرنه متوجه نمی‌شدم شبا که من می‌خوابم چت می‌کنه بعد پاک می‌کنه ک خداروشکر دختره الان جواب داد فهمیدم باهم دارن چت میکنن

یکم صبر کن،تا ببینی حرفاشون به کجا میرسه. بعد درموردش با شوهرت حرف بزن،بدون داد و بیداد بدون تهدید و بدون عصبانیت و بدون محکوم کردن پر حرص خیلی آروم و منطقی باش و بگو اگه هنوز دلت گیره همینجا از هم جدا بشیم خیلی بهتره بگو از آبروتم نترس به کسی دلیلش رو نمیگم اینطوری باعث میشی تصمیم دلش رو بگیره. از نظر من کسی که بعد سه ماه از ازدواج که خب هنوز اول زندگیه و نمیشه گفت انقدر بهت عادت کرده از چشمش افتادی اینکار رو می‌کنه،اصلا و ابدا به درد ادامه زندگی نمیخوره. یا حسابی تنوع طلبه،یا هنوز دلش گیره و واسه تو نیست. در هر دو صورت بعدا بیشتر مشکل ساز میشه. مخصوصا اگه پای بچه وسط باشه