مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واقعا؟ هنوز عروسی نکرده اخلاقش یکم عوض شده.. میترسم دیگه هم رو دوست نداشته باشیم و نسبت به ه ...
ببین عزیزم من شناختی از شوهرت ندارم گلم نمیدونم چجوری بوده و چقدر تغییر کرده. من ۳ سال نامزد بودم رفتارای شوهرم خیلی تغییر کرده بود نامزدی طولانی بود و اون خسته شده بود و من بهانه گیر. بعد عروسی بهتر شد خداروشکر. وقتی بچم بدنیا اومد باز بهتر شد. عالی نشده ولی مثل اول هم نیست. تو ببین شوهرت رفتاراش بخاطر چی سرد شده. برای ما بخاطر نامزدی طولانی و گرونی بود چون خونه سازی داشتیم شوهرم دست تنها لود کسی کمک نکرد بهش