2777
2789
عنوان

بعد عروسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 33 پست
ببین عزیزم من شناختی از شوهرت ندارم گلم نمیدونم چجوری بوده و چقدر تغییر کرده. من ۳ سال نامزد بودم رف ...

مال منم یکسال و دوماه شده عقدم از اولش می‌خواست ۴ ماهه باشه و این طولانی شدنش اعصابش رو بهم ریخت 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن عزیزم کی گفته همه ک مث هم نیسن. شما اگر خوب باشی قطعا اونم تا ابد عاشقته 

من الان پدرشوهرم و مادرشوهرم جونشون براهم میره حتی همیشه پیش هم میخابن حتی اگه پرخونشون مهمون باشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
از چه نظر؟

اینکه یکی بعد از عروسی با بیشتر دیدنت کم کم ب اخلاقت تو عادت میکنه و بیشتر وابستت میشه

یکیم برعکس هرچی بيشتر  میبینتت واسش عادی میشی

آدما با هم فرق میکنن

همسر منکه تو نامزدی میگفت کنار من نشین زشته

الان این منم ک بعد از عروسی دیگه کنارش نمیشینم

البته دلزده شدم ب دلایل زیادی

خدایا به دلم آرامش بده
اینکه یکی بعد از عروسی با بیشتر دیدنت کم کم ب اخلاقت تو عادت میکنه و بیشتر وابستت میشه یکیم برعکس ه ...

ما دقیقا برعکسیم اول ازدواج می‌گفتم کنارم نشین حالا اون فاصله می‌گیره😆

مال منم یکسال و دوماه شده عقدم از اولش می‌خواست ۴ ماهه باشه و این طولانی شدنش اعصابش رو بهم ریخت&nbs ...

وقتی میبینی عصبی میشه یا بدخلقی میکنه تو باهاس مهربون باش محبت فراوون داشته باش بهت وابسته شه به حرفت گوش بده.درکش کن مخصوصا مالی. سعی کن تو مشتت بگیریش. هروقت خانوادش چیزی گفتن یا حرفی زدن پیشش شکایت نکن نگو. خودت یا محترمانه برخورد کن باهاشون یا سکوت کن و کمتر رفت و آمد کن. زیاد رفتنت ب اونجا باعث میشه تو همه چی دخالت کنن‌ مث زندگی من. از من میپرسی میگم اصلا نرو بزار فقط شوهرت بیاد سمتت

کسایی که تو عقد رفتار غلط زیاد داشتن مطمنن بعد عروسی درست نمیشن.ولی زندگی زن وشوهری با چیزیای ...

خیلی سخته؟ مسئولیتش سنگینه؟ من نگرانم!

واقعا؟ هنوز عروسی نکرده اخلاقش یکم عوض شده..  می‌ترسم دیگه هم رو دوست نداشته باشیم و نسبت به ه ...

ن 

البته به هرچی فکر کنی سرت میاد قانون روزگاره ها مراقب باش فکر منفی نکنی

وقتی میبینی عصبی میشه یا بدخلقی میکنه تو باهاس مهربون باش محبت فراوون داشته باش بهت وابسته شه به حرف ...

خیلی دخالت میکردن آخرش دل رو زدم به دریا بهش گفتم می‌خواست بره به مامانش بگه که نکنه من گفتم نگو ولی نمی دونم چیکار کرد

واقعا؟ هنوز عروسی نکرده اخلاقش یکم عوض شده..  می‌ترسم دیگه هم رو دوست نداشته باشیم و نسبت به ه ...

الان نزدیک عروسیه 

استرس اونه 

نگران نباش 

همش بستگی به خودت داره 

اگه بدونی چطور رفتار کنی و اعتمادش رو جلب کنی می تونی تمام قلبش رو بگیری ...