2777
2789
حتمامیرم مشاوره. من الانم قرص اعصاب میخورم برامعدم ک عصبی.همش درحال گریه کردنم خانوادم ک میگن بهتروب ...

منکه قرص افسردگی میخورم 

درک میکنم واقعا سخته ولی ما دختراییم که اینطوری خودمونو اذیت میکنیم پسرا که عین خیالشونم نیست حداقل همسر خودمو میگم میدونم بی خیاله شاید بهم خیانتم کرده باشه ازش بعید نیست 

ان شاء الله جواب قطره قطره اشک هایی که ریختمو نتونه بده

منکه قرص افسردگی میخورم  درک میکنم واقعا سخته ولی ما دختراییم که اینطوری خودمونو اذیت میکنیم پ ...

من نمیتونم نفرینش کنم خیلی بابی محلی اذیتم کرد.اما متاسفانه من فقط خوبی‌اش توذهنم خیلی دورم بود خیلی زیادمحبتم کرد بعدک وابسته شدم کشیدعقب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیتونم نفرینش کنم خیلی بابی محلی اذیتم کرد.اما متاسفانه من فقط خوبی‌اش توذهنم خیلی دورم بود خیلی ...

چرا اینطوری میکنن این مردا 

بابا یا محبت نکن و زندگیو شروع نکن یا اگه میکنی تا اخر عمر ادامه بده تعهد داشته باش 

منکه بدم اومده از هر چی ازدواجه 

خیلی سختی کشیدم تو این مدت 

چرا اینطوری میکنن این مردا  بابا یا محبت نکن و زندگیو شروع نکن یا اگه میکنی تا اخر عمر ادامه ب ...

منم متنفرم ازهرچی ازدواج. هیچ برنامه ای ندارم برازندگی. همه میگن ب خودت برس برات مهم نباشه ک نیس ولی مگه میشه 6سال عمرت باکسی باشی ودیگه تاآخرعمرت نبایدببینیش

چندسالته چندسال باهم بودین چ اداری جدامیشی

22 سالمه 

7 ماهه عقدی ام 

قبلشم دو ماه نامزد 

اما چهار ماهه قطع رابطه کردیم 

شغلشو دروغ گفت و کلا ادم دروغگوییه 

احتراممو نگه نمیداره اولاش اینطوری نبودا 

دنیامون شبیه هم نیست اون طرز فکرش مثل پیرمرداس و اصلا همو درک نمیکنیم 

باباش خیلی تو زندگیمون دخالت میکرد حتی تو مسائل خصوصی 

دیگه خستم کردن تو همین مدت

منم متنفرم ازهرچی ازدواج. هیچ برنامه ای ندارم برازندگی. همه میگن ب خودت برس برات مهم نباشه ک نیس ولی ...

راست میگی منکه فقط چند ماه باهاش بودم انقد سختمه چه برسه به شما که چند سال باهاش بودین

ان شاء الله خدا کمکتون کنه 

شما چند سالتونه

22 سالمه  7 ماهه عقدی ام  قبلشم دو ماه نامزد  اما چهار ماهه قطع رابطه کردیم  ...

خوبه توعقدجداشدی من الان 30سالم وواقعاپرم ازحس پوچی خدالعنتس کنه آدمای دخالت گرو. من نمیگذرم ازخانواده خیلی اشک ریختم بخدانمیدونم چجورکورنشدم تاحالا

مشاوزه نرفتید؟

چرارفتیم اون تایم خوب بودولی خانوادش ول کن نبودن مااز دواستان بودیم غریب بودم خیلی زجرم دادن شوهرمم رفت تونیم خانوادش و براحتی رهام کرد. حس بدی ک هیچ تلاشی نکردبراجدانشدن. همش درحال خودخوریم اعتمادب نفسم داغونه

خوبه توعقدجداشدی من الان 30سالم وواقعاپرم ازحس پوچی خدالعنتس کنه آدمای دخالت گرو. من نمیگذرم ازخانوا ...

شما هم هنوز سنی نداری 

اگه میدونی میشه یه زندگی اروم رو باهاش بسازی جدا نشو اما باید یه تضمین و تعهد نامه کتبی بنویسین تا خیالت راحت باشه یا تو دادگاه بگی خانوادش حقی نداشته باشن تو زندگیمون دخالت کنن 

اگه هم میدونی نمیشه و هیچ راهی نیست برو پی زندگیت هنوزم جوانی و میتونی پیشرفت کنی و یه زندگی جدید و اروم برا خودت بسازی

چرارفتیم اون تایم خوب بودولی خانوادش ول کن نبودن مااز دواستان بودیم غریب بودم خیلی زجرم دادن شوهرمم ...

عزیزدلم اوایلش همه حالشون بده یه چیز طبیعیه

سعی کن مستقل بشی سرکار بری و هنری یاد بگیری تا دوباره خودتو بازسازی کنی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چرارفتیم اون تایم خوب بودولی خانوادش ول کن نبودن مااز دواستان بودیم غریب بودم خیلی زجرم دادن شوهرمم ...

ما هم یکی از اشناهامون دختره و پسره عاشق هم بودن ولی انقد خانواده هاشون دخالت کردن که زندگیشونو به هم زدن