2777
2789
خب پس کوچولویی.چرا ناراحتی پس؟؟ناراحت نشیا گور باباش.بهترش نصیبت میشه به این روزا میخندی 😍

ممنون عزیزم ان شاء الله 

ولی میدونی از این میسوزم که من اولش نمیخواستم و اون بود که هی اصرار کرد و واسه به دست اوردن من چه کارایی که نکرد اما بعدش که عقد کردیم یهو عوض شد و زیر همه حرفاش زد و بهش میگفتم روز اول اینطوری گفتی و فلان و... میگفت مهم نیست حساس نشو من اون موقع یه چیزی گفتم 

بعدم قهر کردم از دست همه کاراش فقط چند باری زنگم زد و تلاشی برام نکرد 

خیلی دلم سوخت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس کوچولویی.چرا ناراحتی پس؟؟ناراحت نشیا گور باباش.بهترش نصیبت میشه به این روزا میخندی 😍

دخترای فامیلامون شوهراشون چه کارا که براشون نمیکنن 

از خودم تعریف نمیکنم اصلا ولی به نسبت دوستام و فامیل خوشگلم و زشتم نیستم اما از شانس من اون تنوع طلب بود

کاش حداقل تموم میشد الان 6 ماهه گذشته هنوزم چقد باید بدوئم تا بتونم طلاق بگیرم 

مراحل طلاق خیلی سخت و طاقت فرساست واقعا 

کاش حداقل تموم میشد الان 6 ماهه گذشته هنوزم چقد باید بدوئم تا بتونم طلاق بگیرم  مراحل طلاق خیل ...

مهم نیس اصلا به این چیزا فک نکن.مهم اینه زود خودشو نشون داد و تونستی نجات پیدا کنی این مهمه به این فک کن اگه بعد ازدواج و دو سه سال دیگه این کارو میکرد خیلی بد بود اون موقع.تو الان چیزی و از دست ندادی ولی اون تو رو از دست داده اون باید ناراحت باشه نه تو .

مهم نیس اصلا به این چیزا فک نکن.مهم اینه زود خودشو نشون داد و تونستی نجات پیدا کنی این مهمه به این ف ...

درسته ممنون عزیزم ❤️❤️

با حرفات حس خوبی بهم دادی

ان شاء الله هر جا هستی همیشه دلت شاد باشه 🙏❤️

منم یکسال و نیم خونه پدرمم تصمیم برا جدایی قطعی ولی خیلی حالم بده

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته. من توافق کردیم ولی نیومد دادگاهی کردم الان میگه برگردحق طلاق میدمت و100پول میدمت توم مهریتوببخش. برگردزندگی کنیم ومیگه عوض شدم ولی خانوادم بهیچعنوان قبول نمیکنن. اونم میگه اگه کمتربگیری ازم طلاقت میدم

ممنونم. فقط میگم خدایاخوشبخت شه پرم ا عذاب وجدان خیلی زور دم درست شه امااون ناامیدشده بود. دلم براش ...

خب تو چرا اصراری نکردی؟! حتما اون باید اصرار کنه همچین مردی غنیمته فقط ی کم سیاست‌میخواست که رابطتو مدیزیت کنی فکر کردی بقیه خیلی خوبن